Beckhoffcloud_engineering crop

Kan jobbe videre i det vanlige utviklingsmiljøet

Smart Engineering direkte i skyen

TwinCAT Cloud Engineering som grunnlag for høyeffektive IoT automatiseringskonsepter. PC-basert styring som sentral, åpen styringsplattform for alle maskinfunksjoner, støtter optimal implementering av høyeffektive IoT-baserte automatiseringskonsepter.

Maskiner, systemer og produksjonslinjer kan kobles sammen i nettverk slik at effektivitetspotensialet kan utnyttes på tvers av prosessene. I denne sammenheng tilfører TwinCAT Cloud Engineering en ny dimensjon ved å gi brukerne et enkelt verktøy for å konstruere TwinCAT-innstanser og kontrollere i skyen.

TwinCAT Cloud Engineering tillater oppretting og bruk av eksisterende TwinCAT Engineering- og Runtime-produkter direkte i skyen. Tilgang skjer enkelt via Beckhoffs nettside, dvs. at bortsett fra en nettleser, så trengs det ingen ekstra programvarekomponenter. Registrerte brukere kan på den måten arbeide med TwinCAT utviklingsmiljøet fra hittil uegnede plattformer, som f.eks. nettbrett-PC.

Forekomstene av TwinCAT Cloud Engineering generert av brukere kan kobles til fysisk kontrollmaskinvare via en sikker transportkanal. Brukerne drar nytte av alle fordelene med TwinCAT kontrollarkitekturen så vel som desentraliserte samarbeidsalternativer via et kildekontrollager. Videre tilbyr TwinCAT Cloud Engineering-instansen et omfattende og ideelt grunnlag for å oppnå de første trinnene i TwinCAT-miljøet, særlig for nybegynnere.

Med TwinCAT Cloud Engineering har du nå i tillegg muligheten til å overføre TwinCAT-arkitekturen komplett til skyen. Den eneste forskjellen i forhold til vanlig fremgangsmåte er bruken av en virtuell maskin i stedet for en lokal PC. Det har den fordelen at brukeren ikke trenger å venne seg til et nytt programvaremiljø, men kan jobbe videre i det vanlige utviklingsmiljøet. Det er ikke nødvendig å installere og vedlikeholde forskjellige programvareversjoner skreddersydd for den individuelle maskingenerasjonen på din egen PC. I stedet kan det brukes ulike TwinCAT Cloud Engineering-instanser med ulike versjoner. Tilgangen skjer eksternt og etter behov. Et kildekodekontrollager fungerer som prosjektlagring, som du kan få tilgang til direkte fra TwinCAT Engineering.

Effektivt teamarbeid med kildekontroll

Med moderne kildekontroll-funksjonaliteter kan Git-baserte systemer kobles til uten problemer og brukes til administrasjon av automatiseringsprosjektet. Funksjonen TwinCAT Multi User gjør det mulig med enkel og sømløs tilgang til kildekontrollageret uten dybdekompetanse. Med TwinCAT Cloud Engineering kan det brukes både en Git-server integrert i instansen og en separat Git-basert skytjeneste for å gjøre samarbeid på flere instanser med flere brukere lettere.

 

 

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...