Beckhoff_XPlanar_1 crop

Egner seg som svært fleksibelt transportsystem

Planarmotorsystem: svevende movere med seks frihetsgrader XPlanar: Flying Motion

Med XPlanar åpner Beckhoff nye veier innen maskinkonstruksjon. Dette gjøres mulig med planarmoverne som svever fritt over de valgfritt plasserte planarplatene. Med Xplanar vil man kunne oppnå en ytterst fleksibel, nøyaktig og høydynamisk posisjonering.

Innen maskinkonstruksjon gir dette maksimal frihet og forenkling ved utformingen av maskiner og produksjonsanlegg.

XPlanar-systemet kombinerer den individuelle plasseringen av planarplater med en flerdimensjonal posisjonering av planarmoverne som svever over dem. Moverne flyttes todimensjonalt rykk- og berøringsfritt med en hastighet på opptil 4 m/s, med 2 g akselerasjon og 50 µm repeterende posisjonsnøyaktighet, og i tillegg lydløst og uten slitasje.

Egner seg til mangfoldige anvendelser

XPlanar egner seg som svært fleksibelt transportsystem innenfor den totale maskinproduksjonen, og her særlig til automatisering av pakke-, monterings-, sorterings- og plukk-prosesser. Det frie valget av overflater – lettstelt glass, rustfritt stål i hygienisk design eller plastfolie – understøtter i tillegg innsatsen i renrom, i farmasøytisk industri og næringsmiddelindustrien samt under vakuumbetingelser.

For ytterligere infomasjon, se: www.beckhoff.no/xplanar

Beckhoff  IPC-1 crop

Høy ytelse IPC i IIoT

Tilkobling av steder spredt over hele verden involverer uunngåelig bruk av Inter

To sentrale temaer i hele automasjonssektoren i dag er Internett av Ting (IoT) og Industrie 4.0. Målet er å koble sammen ikke bare maskiner og deler av maskiner, men også hele produksjonslinjer, fabrikker og lokasjoner.

les mer...
p40_g

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

les mer...
phoenix e-lader crop

Smart ladestyring for e-mobilitet

Trenden går mot større ladeparkeringsplasser med korte ladetider

Med EV Charging Suite tilbyr Phoenix Contact en skalerbar programvareløsning for ladestyringen. Den optimaliserer driften av ladestasjoner, sørger for stasjonenes tilgjengelighet og åpner for fleksibel utbygging.

les mer...
Pepperl Profi gate crop

Oppgradering av LB-systemet fra Pepperl+Fuchs med ny PROFINET Gateway

Når det er på tide å modernisere ditt prosessanlegg, er det ikke nødvendig å bytte feltinstrumenter og I/O-system for å etablere en effektiv kommunikasjon mot styresystem og mot IoT-applikasjoner.

les mer...