Krohne OPTISENS_TSS_2000 crop

Kan nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløp

KROHNE lanserer ny TSS sensor

Krohne Instrumentation lansere en ny analyse-sensor OPTISENS TSS 2000, for måling av TSS (Totalt Suspendert Stoff). TSS er en viktig parameter for måling av tørrstoff i vann -og avløpsapplikasjoner samt en rekke andre industrielle prosesser.

OPTISENS TSS 2000 er primært utviklet for å kunne gi kosteffektiv TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. Sensoren betjenes fra KROHNEs gjennomtestede MAC 100 multiparameter-transmitter som også brukes på andre analyse-sensorer fra KROHNE.

OPTISENS TSS 2000 egenskaper:

  • Kosteffektiv, konkurransedyktig og komplett løsning med MAC 100 transmitter
  • Rask responstid (<1 sek)
  • Solid konstruksjon i syrefast stål
  • Velegnet i turbulent medie
  • Ripebestandig safirvindu på sensor
  • NIR teknologi hindrer påvirkning av farge
  • Ikke påvirket av lys i omgivelsene
  • Kalibrert fra fabrikk
  • Opptil 6 lineariseringspunkter (ved lineær eller ikke lineær funksjon)

Med vår OPTISENS TSS 2000 og MAC 100 transmitter kan vi nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. «Dette kompletterer vårt stadig bredere sortiment for analyseinstrumentering spesielt og instrumentering til VA og industri generelt» sier salgsingeniør Ivan Rosenborg hos KROHNE.

For mer informasjon se detaljert produktinformasjon på: https://no.krohne.com/nb/products/process-analytics/

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

p40_g

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

les mer...
phoenix e-lader crop

Smart ladestyring for e-mobilitet

Trenden går mot større ladeparkeringsplasser med korte ladetider

Med EV Charging Suite tilbyr Phoenix Contact en skalerbar programvareløsning for ladestyringen. Den optimaliserer driften av ladestasjoner, sørger for stasjonenes tilgjengelighet og åpner for fleksibel utbygging.

les mer...
Pepperl Profi gate crop

Oppgradering av LB-systemet fra Pepperl+Fuchs med ny PROFINET Gateway

Når det er på tide å modernisere ditt prosessanlegg, er det ikke nødvendig å bytte feltinstrumenter og I/O-system for å etablere en effektiv kommunikasjon mot styresystem og mot IoT-applikasjoner.

les mer...
Panorama of Oil and Gas central processing platform in twilight,

Standarder baner vei for energieffektive offshoreanlegg

Viktig standard for petroleumsindustrien, men er ogsåanvendelig for havvind

IEC har foretatt en omfattende revisjon av standardserien IEC 61892 som er nøkkeldokumenter for sikkerhet og funksjon for el-installasjoner på offshoreanlegg. Standardserien består av syv deler og anerkjennes av industri og myndigheter internasjonalt.

les mer...