153342354

Porteføljen er nå komplett, og alle kan finne et skap som passer sitt behov

Ny skapserie fra Eaton skreddersydd for norske krav og behov

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk. Resultatet er en portefølje som er plasseffektiv, funksjonell og som dekker de aller fleste behov.

De første skapene i den nye serien kom på markedet rundt april i år og har allerede fått en solid posisjon i markedet. Nå i oktober lanseres de siste skapene i rekken, noe som gjør at porteføljen er komplett, og alle kan finne et skap som passer deres behov.

­– Det viktigste for oss er at skapene tilfredsstiller særnorske behov, og at de er tilpasset norsk byggeskikk. Det er for eksempel en stor fordel at skapene passer inn i standard stenderverk. Derfor har vi utviklet en helt ny serie skap som er skreddersydd for det norske markedet, sier Jon Helsingeng, administrerende direktør i Eaton i Norge.

Skapene, som nå alle er tilgjengelige gjennom Eatons partnere i Norge, er som følger:

Tilknytningsskap

Skapene monteres utendørs og er designet for å tåle norske klimatiske forhold. De nye tilknytningsskapene er derfor bygget i høykvalitets sjøvannsbestandig aluminium og er UV-bestandig lakkert. Ventiler skaper en goretex-effekt og gjør at skapene puster godt. Dette for å unngå kondensproblematikk.

Tilknytningsskapene kan brukes både som veggheng og til nedgraving. Skapene ble lansert i april 2017, og har allerede fått en solid posisjon i markedet. Tilbakemeldingene viser at skapet er montasjevennlig, holder høy kvalitet og har fin størrelse kombinert med god funksjon.

Skapene leveres ferdig koblet, klar for montering.

Side-by-side-skap

Disse sikringsskapene har en egen del for svakstrøm og gjør at boligeier kan samle alt av kurssikringer, jordfeilautomater, rutere og TV-inntak på ett sted. Ettersom måleapparatet nå monteres i eget tilknytningspunkt på utsiden, har side-by-side-skapet fått plass til både modulærfelt og svakstrømfelt på forholdsvis liten plass.

Den smarte dørkonstruksjonen gir skapet to centimeter ekstra i dybden, noe som ofte er nødvendig for å få plass til svakstrømsutstyr. Skapet er ferdig ventilert, enkelt å montere og leveres med plast både foran og bak svakstrømsdelen, for å sikre at rutersignal ikke blir forhindret.

Med sin 55 centimeters bredde passer skapet perfekt inn i standard stenderverk og kan monteres både innfelt og på vegg. Skapet er spesielt tilpasset leiligheter og mindre boliger, og er i likhet med tilknytningsskapet tatt svært godt i mot i det norske markedet.

Eaton leverer forøvrig også standardskap med bare modulærfelt

Boliginstallasjonsskap

For større boliger leverer Eaton standard boliginstallasjonsskap for sterkstrøm. Skapene leveres både som rene modulærskap og med plass til måler, for de som ennå ikke har et utvendig tilknytningsskap.

Boliginstallasjonsskapet kan utvides med multiskap, som enten inneholder en utvidelse av modulærfeltet, eller gir plass til svakstrømsutstyr.

Multimediaskap

Dette er et skap utelukkende for multimedia. Skapet kan benyttes for 19 eller 10 tommers patchesystem og leveres med innvendige kablingsholdere og hylleplass for rutere og annet utstyr.

Skapet kan fint kombineres med et boliginstallasjonsskap.

 

Eaton Jon_Helsingeng crop

100 000 anlegg uten klimaverstingen

En viktig milepæl på vei mot målet om å fjerne SF6-gasser

Eaton har nå produsert et sekssifret antall mellomspenningsbrytere uten SF6-gassen. Kyoto-protokollen fra 2007 identifiserer SF6 som en av de mest alvorlige klimagassene, og i ettertid har EU gjort SF6 ulovlig for de fleste industrier og bruksområder.

les mer...
Rittal fri180422000 (002) crop

Det nye gulvskapsystemet VX25 gjør det enklere for tavlebyggerne

Kostnader knyttet til lagring og logistikk kan reduseres vesentlig

Mindre er mer. Det er filosofien bak det nye store kapslingssystemet VX25 fra Rittal. Et konsekvent 25 mm hullmønster i skapet og fullstendig symmetri innebærer at det er flere deler som er felles.

les mer...
AMS operatør crop

Hvordan bedriften kan tjene på bedre forvaltning av verdiene

Ved et konservativt estimat sparte vi 20 dagers arbeid

Over hele verden anerkjenner topp kvartilorganisasjoner at digital transformasjon er avgjørende for å maksimere forretningsresultater. Ved å integrere arbeidsprosesser gjennom forbedret forvaltning, opplever av organisasjonens verdier, økt samarbeid og raskere arbeidsflyt erfarer foretakene at personellet blir mer effektivt.

les mer...
KREATIVT LYS FOTOSTUDIO

Phoenix Contact har ansatt IoT applikasjonsingeniør

Vil være med på å endre måten mange bedrifter jobber på

Jonas Schultz Pedersen startet hos Phoenix Contact AS 1. juli i år. Han starter i stillingen som applikasjonsingeniør med fokus på Industrial IoT og Open Source programmering.

les mer...