Credit - Illustration _ TRY -  Statoil - Johan Sverdrup Phase 1 crop

Omfattende innsats fra vår side som lå bak til tildelingen av rammekontraktene

Erfaring og kunnskap reduserer feil

Instrumentering er et fagfelt som krever både god faglig forståelse og solid erfaring fra installasjon og drift. Det blir stadig færre personer med denne kombinasjonen i norsk industri.

To av de mest sentrale personene bak leveransene av mengdemåler til Johan Sverdrup og Johan Castberg prosjektene har til sammen 50 års erfaring. Det har vært med på å sikre at de vanligste feilene i spesifikasjon og design av løsninger er gjort.

- Vi fikk ramme avtalene til disse to prosjektene på et svært gunstig tidspunkt, sier Eivind Omarhaug til AMNYTT som er daglig leder i Krohne Instrumentering. Det var en omfattende innsats fra vår side som lå bak til tildelingen av rammekontraktene. De to erfarne instrumenteringsspesialistene er Roar Stormoen og Tommy Torkildsen har vært helt sentrale i de to aktuelle prosjektene. Vi var i daglig kontakt med Aker Solution for å diskutere løsninger og valg av instrumenter. Ut fra prosesskriterier må det velges måleprinsipp og installasjonskriterier må fastsettes. Krohne Instrumentation har, som få andre leverandører, hele bredden i teknologier for mengdemålere, som omfatter:

  • ultralyd
  • elektromagnetiske
  • Coriolis
  • Dp – differentialtrykk
  • VA – variabelt areal

 

Les hele artikkelen her:

Beckhoff  IPC-1 crop

Høy ytelse IPC i IIoT

Tilkobling av steder spredt over hele verden involverer uunngåelig bruk av Inter

To sentrale temaer i hele automasjonssektoren i dag er Internett av Ting (IoT) og Industrie 4.0. Målet er å koble sammen ikke bare maskiner og deler av maskiner, men også hele produksjonslinjer, fabrikker og lokasjoner.

les mer...
p40_g

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

les mer...
phoenix e-lader crop

Smart ladestyring for e-mobilitet

Trenden går mot større ladeparkeringsplasser med korte ladetider

Med EV Charging Suite tilbyr Phoenix Contact en skalerbar programvareløsning for ladestyringen. Den optimaliserer driften av ladestasjoner, sørger for stasjonenes tilgjengelighet og åpner for fleksibel utbygging.

les mer...
Pepperl Profi gate crop

Oppgradering av LB-systemet fra Pepperl+Fuchs med ny PROFINET Gateway

Når det er på tide å modernisere ditt prosessanlegg, er det ikke nødvendig å bytte feltinstrumenter og I/O-system for å etablere en effektiv kommunikasjon mot styresystem og mot IoT-applikasjoner.

les mer...