EH_EcoVadis_crop

EcoVadis’ vurdering fungerer som en strategisk nøkkelindikator.

Endress+Hauser oppnår gullstatus igjen

Bærekraftige forretningsprosesser tildelt 68 poeng i EcoVadis’ vurdering. Endress+Hauser har mottatt Gold Recognition Level-sertifikatet i EcoVadis’ revisjon med et resultat på 68 poeng.

Selskapet er dermed blant de øverste fem prosentene av alle leverandører som er evaluert av EcoVadis i tilsvarende sammenligningsgruppe.

Endress+Hauser ble også denne gangen vurdert over gjennomsnittet i alle aspekter evaluert i 2018, blant annet kategoriene miljø, arbeidspraksis, rettferdig forretningspraksis og bærekraftig innkjøp. Selskapet gjorde betydelige forbedringer når det gjelder dokumentasjonen av eksisterende prosesser, noe som betyr at resultatene er mer sporbare.

"Stadig flere kunder legger større og større vekt på at selskaper kjenner sitt samfunnsansvar. Et positivt resultat kan derfor ha stor betydning for en kundes beslutning", sier Endress+Hauser-konsernets økonomidirektør Luc Schultheiss, som er svært fornøyd med resultatet.

Konsernet har utarbeidet en samfunnsansvarsrapport siden 2015 der den beskriver selskapsledelsens sosiale, miljømessige og økonomiske perspektiver. EcoVadis’ vurdering fungerer som en strategisk nøkkelindikator.

Praktiserte verdier

Årets revisjon la positiv vekt blant annet på selskapets miljøerklæring, bedriftskulturens store betydning innen konsernet og personaladministrasjonen.

Iverksatte tiltak omfattet opplæring i selskapets etiske regler og familiebedriftens verdier og kultur for alle på en leken måte. Installasjon av ladestasjoner for elsykler og elbiler ble også trukket frem som et tiltak for å gå over til elektrisk mobilitet.

Tjueen vurderingskriterier

EcoVadis driver en global plattform der selskaper kan vurdere de miljømessige og sosiale aspektene hos sine leverandører. Resultatene viser globalt nivå når det gjelder miljømessige, sosiale og etiske faktorer, men det gis likevel forslag til forbedring. I dag vurderes mer enn 45 000 selskaper av EcoVadis.

Beckhoff  IPC-1 crop

Høy ytelse IPC i IIoT

Tilkobling av steder spredt over hele verden involverer uunngåelig bruk av Inter

To sentrale temaer i hele automasjonssektoren i dag er Internett av Ting (IoT) og Industrie 4.0. Målet er å koble sammen ikke bare maskiner og deler av maskiner, men også hele produksjonslinjer, fabrikker og lokasjoner.

les mer...
p40_g

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

les mer...
phoenix e-lader crop

Smart ladestyring for e-mobilitet

Trenden går mot større ladeparkeringsplasser med korte ladetider

Med EV Charging Suite tilbyr Phoenix Contact en skalerbar programvareløsning for ladestyringen. Den optimaliserer driften av ladestasjoner, sørger for stasjonenes tilgjengelighet og åpner for fleksibel utbygging.

les mer...
Pepperl Profi gate crop

Oppgradering av LB-systemet fra Pepperl+Fuchs med ny PROFINET Gateway

Når det er på tide å modernisere ditt prosessanlegg, er det ikke nødvendig å bytte feltinstrumenter og I/O-system for å etablere en effektiv kommunikasjon mot styresystem og mot IoT-applikasjoner.

les mer...