Emerson Connected Services crop

Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene

Emerson er tildelt "Industrial IoT Company of the Year" for andre år på rad

IoT Breakthrough organisasjonen gir anerkjennelse til selskaper som tar lederskap i den digitale transformeringen. Emerson er blitt tildelt "Industrial IoT Company of the Year" prisen av IoT Breakthrough.

Tildelingen anerkjenner selskapets innovasjon og lederskap i å utvikle teknologier og strategier for Industriell Internett av Ting (IIoT) hos kunder i en rekke industrielle sektorer.

IoT Breakthrough Awards mottok mer enn 3 500 nominasjoner i 2018. Valg av prismottaker er gjort av et dommerpanel av IoT-fagfolk og eksperter med praktisk erfaring innen markedet for internett av ting, blant annet journalister, analytikere og profesjonelle fra nyetablerte selskaper og Fortune 100-selskaper.

Utviklet økosystem

Med IIoTsystemer har industrivirksomheter mer potensial enn noensinne til å samle sanntidsdata. Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene til brukbar informasjon for økt operativ ytelse. For å hjelpe kunder med å implementere IIoT-teknologier sømløst, har Emerson utviklet sitt Plantweb ™ digitale løsning til et økosystem. Økosystemet omfatter en skalerbar portefølje av teknologier, programvare og tjenester som gjør det mulig å forbedre ytelsen i produksjon, pålitelighet, sikkerhet og energistyring.

"Etter hvert som IIoT-teknologiene fortsetter å utvikle seg, stoler kunder mer og mer på oss for å hjelpe med å evaluere og implementere digital teknologi for å øke forretningsmessig ytelse," sier Lal Karsanbhai, administrerende direktør for Emerson Automation Solutions. "Vårt mål er å levere tung industriell kompetanse og automatiseringsteknologi som gir kundene mulighet til å utnytte egne systemer bedre og optimalisere anleggets ytelse."

Manglende planer

En nylig Emersonstudie blant industrileder med ansvar for digitale transformasjonsinitiativer viste at bare 20 prosent av respondentene hadde både en visjon for digital transformasjon og en klar, gjennomførbar plan for å implementere. Fravær av en realistisk plan ble nevnt som den viktigste barriere for digitale transformasjonsprosjekter.

Strukturert og skalerbar

For å hjelpe kundene med å realisere den digitale transformasjon, bruker Emersons Plantweb digitale økosystem en strukturert, skalerbar tilnærming som gjør det mulig for bedrifter å fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart, som er skreddersydd for bedriftens forretningsbehov. Til slutt hjelper disse Plantwebløsningene kundene med å oppnå topp Quartile-ytelse, målt ved optimalisert produksjon, forbedret pålitelighet, forbedret sikkerhet og minimalisert energiforbruk.

"Det er helt klart at digitalisering endrer radikalt hele markeder, og nivået på IoT-innovasjon fortsetter med økt styrke. Det gjelder spesielt for industrielle bedrift og kunder over hele verden," sa James Johnson, administrerende direktør i IoT Breakthrough. "I denne nye industrien 4.0, blir det stadig vanskeligere for IIoT-leverandører å skille seg ut i et økende marked. Emerson har med suksess demonstrert et nivå av innovasjon og suksess i det industrielle IoT-markedet for andre år på rad

 

Beckhoff  IPC-1 crop

Høy ytelse IPC i IIoT

Tilkobling av steder spredt over hele verden involverer uunngåelig bruk av Inter

To sentrale temaer i hele automasjonssektoren i dag er Internett av Ting (IoT) og Industrie 4.0. Målet er å koble sammen ikke bare maskiner og deler av maskiner, men også hele produksjonslinjer, fabrikker og lokasjoner.

les mer...
p40_g

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

les mer...
phoenix e-lader crop

Smart ladestyring for e-mobilitet

Trenden går mot større ladeparkeringsplasser med korte ladetider

Med EV Charging Suite tilbyr Phoenix Contact en skalerbar programvareløsning for ladestyringen. Den optimaliserer driften av ladestasjoner, sørger for stasjonenes tilgjengelighet og åpner for fleksibel utbygging.

les mer...
Pepperl Profi gate crop

Oppgradering av LB-systemet fra Pepperl+Fuchs med ny PROFINET Gateway

Når det er på tide å modernisere ditt prosessanlegg, er det ikke nødvendig å bytte feltinstrumenter og I/O-system for å etablere en effektiv kommunikasjon mot styresystem og mot IoT-applikasjoner.

les mer...