Eplan eView crop

Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov

Eplan ePulses nye skystrategi Øke kvaliteten på produkt- og prosessnivåene

Løsningsleverandøren Eplan har tilbudt skybaserte systemer en stund. Eplan Data Portal er etablert over hele verden som produsentbibliotek for nedlasting av produktdata. Siden tidlig i 2019 har Eplan utvidet sitt sortiment av løsninger der ECAD-prosjekter kan ses, bekreftes og kommenteres med en markeringsprosess.

Med Eplan ePulse går selskapet systematisk videre mot smidig skyutvikling i dialog med kunder og partnere
Eplan ePulse, selskapets nyeste løsningstilbud, er grunnlag for et komplett nettverk av skybaserte systemer som kombinerer data og prosjekter, fagområder og teknikere rundt om i verden. Med nettleserne får brukerne tilgang til programmer som gir produktverdenen i Eplan Platform nye funksjoner langs den datadrevne verdikjeden. Eplan ePulses åpne design omfatter framtidige planer for å sikre at flere ulike dataformater og grensesnitt er tilgjengelig for systemer fra andre leverandører.

Forbindelse i distribusjonsnettverket

- Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov, sier Sebastian Seitz, administrerende direktør i Eplan og Cideon. I distribusjonsnettverket er Eplan ePulse forbindelsen mellom sluttbrukeren, maskinen og leverandører til anlegget og komponentprodusenter. Prosjektdataene lagret i Eplan ePulse er både systembeskrivelsen for et selskaps interne produksjon og kundedokumentasjonen for alle aspekter av den digitale tvillingen som gjelder automatiseringen. - Slik kan kundene stole fullstendig på digitale data i digitaliseringens tidsalder, forklarer Seitz. Med henblikk på dette har Eplan skapt en ny avdeling som tilfører ny driv, slik som våre dagers tenketanker. Her utfører man eksperimenter og diskuterer dem med kunder og partnere. Ikke alle ideer vil virkeliggjøres, men man oppmuntrer til kreativ tenkning, noe som er svært velkomment.

En oversikt over Eplans skybaserte systemer:

  • Eplan eView gjør tekniske prosjekter opprettet i Eplan Platform direkte tilgjengelige i skyen. Altså kan prosjektdata ses når som helst, fra hvor som helst. Ansatte på verksted eller innen vedlikehold kan legge inn endringsforslag i skjemaene med en markeringsfunksjon.
  • Eplan Data Portal gir nettbasert tilgang til høykvalitets produktkataloger fra flere komponentprodusenter. Alle løsningene forankret i Eplan Platform har lik tilgang til denne nettjenesten. Komponenter kan lett dras og slippes inn i Eplan-dokumentasjonen, noe som reduserer tiden og arbeidsmengden innen teknisk design og øker kvaliteten på maskin- og anleggsdokumentasjonen.
  • Med skyversjonen av Eplan Cogineer kan du opprette skjemaer fra et malbibliotek direkte i en nettleser med bare noen få klikk. Den nye utvidede versjonen, Eplan Cogineer Advanced, har tilleggsfunksjoner: Import av konfigurasjonsvariabler og verdisett og enkel gjenbruk av underfunksjoner gjør det enda enklere å skape modeller.

Bakgrunn

Skyløsninger er et effektivt verktøy for å fremme data- og prosesstandardisering. Innen teknologi går dette hånd i hånd med nye muligheter for prosessoptimalisering og økt kvalitet på produkt- og prosessnivåene. Til sjuende og sist vil alle deltakere arbeide fra samme like database - med mulighet til å utvide tilgangen over hele distribusjonsnettverket. Skyen er sentral for å utveksle relevante tekniske data som gir rask tilgang slik at høykvalitets digitale data lett kan brukes overalt. Eplan ePulse gjør selskaper konkurransedyktige i dagens verden og gir dem et klart potensiale for fortsatt suksess i det lange løp

 

Beckhoff  IPC-1 crop

Høy ytelse IPC i IIoT

Tilkobling av steder spredt over hele verden involverer uunngåelig bruk av Inter

To sentrale temaer i hele automasjonssektoren i dag er Internett av Ting (IoT) og Industrie 4.0. Målet er å koble sammen ikke bare maskiner og deler av maskiner, men også hele produksjonslinjer, fabrikker og lokasjoner.

les mer...
p40_g

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

les mer...
phoenix e-lader crop

Smart ladestyring for e-mobilitet

Trenden går mot større ladeparkeringsplasser med korte ladetider

Med EV Charging Suite tilbyr Phoenix Contact en skalerbar programvareløsning for ladestyringen. Den optimaliserer driften av ladestasjoner, sørger for stasjonenes tilgjengelighet og åpner for fleksibel utbygging.

les mer...
Pepperl Profi gate crop

Oppgradering av LB-systemet fra Pepperl+Fuchs med ny PROFINET Gateway

Når det er på tide å modernisere ditt prosessanlegg, er det ikke nødvendig å bytte feltinstrumenter og I/O-system for å etablere en effektiv kommunikasjon mot styresystem og mot IoT-applikasjoner.

les mer...