AMNYTT endrer crop

AMNYTT endrer seg litt

Av produksjonstekniske årsaker endrer vi format på det digitale magasinet. Vi vil fra første utgave komme i standard A 4 format. Årsaken er rent produksjonsteknisk. A 4 format er standard for flere av våre samarbeidspartnere.

Vi vil fortsatt legge stor vekt på å ha et tiltalende design i magasinet, slik at lese opplevelsen fortsatt blir god. Når det gjelder det redaksjonelle innholdet er fortsatt god kvalitet styrende for vår virksomhet. I løpet av året vi JES Consult Gruppen knytte til seg flere redaksjonelle ressurser. Bakgrunnen er at det er ønskelig med noe variasjon i hvorledes stoff presenteres, og det gir økt robusthet i forlaget. Styrende for valg av journalist er å sikre god faglig forståelse for fagene vi behandler.

Beckhoff  IPC-1 crop

Høy ytelse IPC i IIoT

Tilkobling av steder spredt over hele verden involverer uunngåelig bruk av Inter

To sentrale temaer i hele automasjonssektoren i dag er Internett av Ting (IoT) og Industrie 4.0. Målet er å koble sammen ikke bare maskiner og deler av maskiner, men også hele produksjonslinjer, fabrikker og lokasjoner.

les mer...
p40_g

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

les mer...
phoenix e-lader crop

Smart ladestyring for e-mobilitet

Trenden går mot større ladeparkeringsplasser med korte ladetider

Med EV Charging Suite tilbyr Phoenix Contact en skalerbar programvareløsning for ladestyringen. Den optimaliserer driften av ladestasjoner, sørger for stasjonenes tilgjengelighet og åpner for fleksibel utbygging.

les mer...
Pepperl Profi gate crop

Oppgradering av LB-systemet fra Pepperl+Fuchs med ny PROFINET Gateway

Når det er på tide å modernisere ditt prosessanlegg, er det ikke nødvendig å bytte feltinstrumenter og I/O-system for å etablere en effektiv kommunikasjon mot styresystem og mot IoT-applikasjoner.

les mer...