Steut nødtrekk crop

Har svært lange levetider, selv i ugjestmild miljøer,

Nykommere i steutes Ex-sortiment

Robust nødtrekksnor og belteinnrettingsbrytere for Ex-soner. Nødtrekksnor-bryterne i Ex ZS 92 S-serien vil være tilgjengelig med ATEX/IECEx-godkjenninger for sonene 1 (gass-Ex) og 21 (støv-Ex). Belteinnrettingsbryterne i Ex ZS 92 SR-serien vil være godkjent for sone 21 (støv-Ex).

Begge serier, som forhandles av Elteco AS, har svært lange levetider, selv i ugjestmild miljøer, og er ekstremt mangesidige, for eksempel med mange ulike monteringsmåter. Disse nye Ex-bryterne er tilgjengelige i mange forskjellige konfigurasjoner for både aktueringsspak og utløsningsspak. Dermed kan de installeres på mer eller mindre hvilken som helst begripelig driftsposisjon, også for første gang på baksiden av en maskin eller belte.

Enkel justering av aktueringpunktet i 5o-trinn (mellom 5o og 35o for to koblingsinlegg) øker mangesidigheten til Ex ZS 92 SR. Monteringsdimensjonene er kompatible, ikke bare med forløperen, Ex ZS 90-serien, men også med andre belteinnrettings- og nødtrekksnorbrytere, noe som gjør det lett å ettermontere de nye bryterne på eksisterende transportbelter og maskiner.

Ex ZS 92 S kan brukes i temperaturer fra -10 til +55 oC i kombinasjon med maksimale trådlengder på 2 x 100 m. Posisjonen til Ex ZS 92 SR belteinnrettingsspak kan justeres i 12o trinn for å skreddersys.

Med disse to seriene har steute nok en gang utvidet sitt sortiment av «ekstremt» koblingsutstyr for eksplosjonsfarlige soner. Vanlig bruk av slike anordninger omfatter internasjonal gruvedrift, samt produksjon av kjemikalier og byggematerialer.

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...