Emerson IOT crop

Mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for overgangen

Emerson er utnevnt til «Industrial IoT Company of the Year» for tredje år på rad

Utnevnelsen er basert på Emersons evne til å støtte kunder i bransjer som kjemisk, biovitenskap, kraft og olje og gass med en praktisk hjelp til en vellykket digital transformasjon.

Emerson introduserte nylig en ny, dedikert digital transformasjonsvirksomhet som kombinerer Emersons ledende sensorteknologi, driftsanalyse og brede tjenester for å levere målrettede digitale løsninger til kundens utfordringer.
 
IoT Breakthrough, som mottok mer enn 3 700 nominasjoner for 2020-konkurransen, anerkjenner selskaper, teknologier og produkter over hele verden som skiller seg ut i IoT-kategorier, alt fra industri og bedrift, til forbruker og tilknyttet hjem. Vinnere velges av et panel av erfarne fagfolk med IoT kunnskaper.
 
Industrial Internet of Things (IIoT) -funksjonene kan muliggjøre en gradvis økning i ytelsen. Mange selskaper mangler en klar plan for å komme dit. En fersk undersøkelse av Emerson viste at mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for dataanalyse med et klart definert veikart for suksess. Emersons nye digitale transformasjonsvirksomhet samler viktige ressurser i kombinasjon med sin eksisterende ekspertise innen:

  • rådgivning
  • prosjektgjennomføring
  • smarte sensorteknologier
  • datastyring og analyse

for å hjelpe produsenter med å utvikle og implementere pragmatiske strategier for digital transformasjon.
 
"IIoT-markedet er overfylt og kan være forvirrende. Målet med disse nye tjenestene er å hjelpe kunder med å oppnå målbar virksomhetsforbedring gjennom en målrettet strategi og relevante teknologier," sa Stuart Harris, konsernsjef for Emerson sin digitale transformasjonsvirksomhet. "Denne prisen forsterker vårt lederskap med evner som er bevist å levere målbare resultater."
 
For å hjelpe kundene med å realisere løftet om digital transformasjon, er Emerson's Plantweb ™ digitale økosystem svært skalerbart, slik at selskaper kan fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart tilpasset deres egne forretningsbehov. Dette er kritisk fordi, ifølge den samme Emerson-undersøkelsen, bare 26 prosent av respondentene utvider digitale transformasjonspiloter. Dette hindrer potensialet i nye teknologier i å gi forbedring i bred målestokk.
 
Emerson fortsetter å utvide sine Plantweb-ytelse gjennom strategiske partnerskap, investeringer og innovasjon, og bygger bransjens mest omfattende operasjonsanalyseportefølje. Sammen hjelper disse dedikerte ressursene til å hjelpe kunder til riktig digital transformasjonsstrategi og prosjekter som akselererer Top Quartile ytelse.
 
vei til digital transformasjon. Emersons nyeste utvikling åpner løftet fra IIoT til bedrifter som ellers ikke kan være i stand til å navigere i den digitale transformasjonsprosessen, og vi er stolte av å kalle Emerson vårt årlige industrielle IoT-selskap i 2020. "

Freyr siemens crop

Siemens har inngått partneravtale med FREYR for grønn produksjon av battericeller i Norge

Bærekraftig battericelleproduksjon i Norge basert på 100% fornybar energi

Siemens og FREYR har signert et Memorandum of Understanding (MoU) der Siemens skal støtte FREYR med sin ekspertise innen automatisering og programvareportefølje, samt kraftløsningssystemer.

les mer...
Pepeprl smart-ex crop

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

les mer...
Emerson IOT crop

Emerson er utnevnt til «Industrial IoT Company of the Year» for tredje år på rad

Mer enn 70 prosent av selskapene har ikke en strategi for overgangen

Utnevnelsen er basert på Emersons evne til å støtte kunder i bransjer som kjemisk, biovitenskap, kraft og olje og gass med en praktisk hjelp til en vellykket digital transformasjon.

les mer...
NORD-IE3-asynchronous-motors crop

Optimert konstruksjon for IE3-asynkronmotorer

Kan brukes sømløst uten justeringer i alle eksisterende applikasjoner

NORD har optimert konstruksjonen av sine anerkjente IE3-asynkronmotorer. Oppdateringen av modellen går på flere forskjellige detaljer som forbedrer den elektriske motorens funksjonalitet, sammensetning og bruk.

les mer...