IMI PH_VA crop

Utstyrt med gjennomprøvet PTFE labyrintteknologi

IMI Precision Engineering utvider sortimentet av IMI Buschjost flensventiler med PTFE labyrintteknol...

Våren 2017 lanserte IMI Precision Engineering en utvidet serie av IMI Buschjost flenseventiler. Flenseventilene fra IMI Buschjost i størrelse DN65, DN80 og DN100 er utviklet i overensstemmelse med siste utgave av trykkdirektivet (PED) 2014/68/EU.
2017-08-22
OMRPR015b crop

Gjøre det mulig for tavlebyggerne å inkludere flere komponenter i tavlen

Tavleprodukter med enhetlig designplattform

OMRON Corp. introduserer den tredje runden med tavleprodukter som er bygget med en enhetlig designplattform for enhetlig produktspesifikasjon. De nye produktene inkluderer strømforsyninger, rekkeklemmer til DIN-skinner, lekkasjesensorforsterker og I/O-reléblokker.
2017-08-21
LEMO kabel crop

Kontaktene er konstruert for rotasjon i lav hastighet

S- og E-serie multi-konsentriske tilslutningskontakter

Multi-konsentriske tilslutningskontakter er et nytt utvalg produkter spesielt laget til oppsett der det tillates litt rotasjon. Bruksområdene inkluderer oljebrønnboringssystemer og tårn-applikasjoner.
2017-08-15
Sentry safety relays

Dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner

Nytt sikkerhets relé

Automasjon & Sikkerhet AS lanserer SENTRY; en ny produktfamilie av sikkerhetsreleer med unike egenskaper som forenkler installasjon. Produsenten er ABB Jokab Safety.
2017-08-09
Phoenix M12 crop

Suppleres av en ny produktserie med krympetilkobling

M12-pluggforbinder med tilkoblingsteknikk for alle typer applikasjoner

De konfeksjonerbare M12-pluggforbinderne fra Phoenix Contact er nå utstyrt med tilkoblingsteknikken push-in. Entrådede ledere og ledere med endehylse kables enkelt og uten verktøy ved at de stikkes inn direkte.
2017-07-28
Windows-bruker

Gjør det enklere å oppnå produktivitets- og effektivitetsfordelene

OMRON lanserer en komplett løsning for IO-Link

Omron har lagt til et omfattende utvalg av IO-Link produkter til den allerede omfattende automasjonsplattformen, noe som gir brukerne et praktisk og pålitelig alternativ for å implementere komplette IO-Link løsninger.
2017-07-25
Phoenix-Wlan-crop

Konseptet gir en rimelig og meget enkel WLAN-forbindelse

WLAN-løsning for maskinteknikk

Den nye radiosignalmodulen WLAN 1100 fra Phoenix Contact forener tilgangspunkt og antenneteknikk i en og samme enhet. I motsetning til det klassiske konseptet installeres den ikke i automatikkskapet, men direkte på maskinen, mobile kjøretøyer eller automatikkskap på samme måte som en antenne.
2017-07-13
Omron-crop

Tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser

OMRON lanserer nye programmerbare PMAC-kontrollerne

PMAC-kontrollerne har flere akser med bevegelsesteknologi av høy kvalitet og ytelse. OMRON og OMRONs Delta Tau Data Systems, Inc. (heretter kalt "DT") har samarbeidet om å utvikle PMAC-kontrollerne med globalt ledende bevegelseskontrollteknologi fra DT.
2017-07-10
Festo-Motion-Terminal-crop

Funksjonaliteten og fleksibilitet til pneumatikk løsninger vil øke betraktelig

En pneumatisk revolusjon

Festo har lansert en Motion Terminal som kan gi nytt liv til pneumatisk teknologi og ta tilbake markedsandeler fra andre teknologier. Første visning var under Hannover Messen. Motion Terminal kombinerer avansert ventil konstruksjon med elektroniske løsninger og informasjonsteknologien.
2017-07-06
Phoenix-sky-crop

Serviceforbindelser til skyen bygges opp og signaliseres ved behov

Pålitelig fjernvedlikehold av maskiner

Fjernvedlikeholdsmodulene TC Cloud Clients fra Phoenix Contact forbinder maskiner pålitelig via Internett med mGuard Secure Cloud. Disse klientene danner et prisgunstig utgangspunkt for skalerbart fjernvedlikehold av maskiner.
2017-07-03
Wago-16-port-crop

Switchen er enkel å installere

Ny 16-ports switch fra WAGO

Den stadig økende trenden med bruk av nettverk både i industrien og i byggautomasjon gjør det nødvendig med stadig kraftigere switcher med flere porter. Den nye 16-ports industrielle switchen type 852-1106 fra WAGO er en ideell løsning.
2017-06-26