Elteco-PE-MEMSGS70-serien-f

Enhetene er utstyrt med den anerkjente MEMS-teknologien

Inklinometer med sjokk-kompensasjon for et måleområde opp til ± 60°

ELTECO presenterer PE-MEMS…/GS70 serien fra sensor teknologi eksperten FSG, en ny tilt sensor for overvåking av krengning på anleggsmaskiner, skip, plattformer eller olje- og gassrigger.
2017-02-22
Phoenix-PLCnext-crop

Løsningen muliggjør parallell programmering med etablerte programvareverktøyer

Åpen styreplattform for fremtidssikker automasjon

Hvis man skal følge målet om en nettorganisert, fleksibel produksjon i tråd med Industri 4.0-tilnærmingen, må automatiseringsløsningen som ligger til grunn bli mer tilpasningsdyktig og få bedre kommunikasjonsegenskaper. PLCnext Technology fra Phoenix Contact løser disse utfordringene.
2017-02-20
IMI-Norgren-ventil-crop

Opprinnelige rustfrie stempelet blitt erstattet av et nytt kompakt messingstempe

Stempelventiler med forlenget levetid fra IMI Precision Engineering

IMI Precision Engineerings brand – IMI Buschjost - har introdusert en nyutviklet stempelteknologi til den indirekte aktiverte magnetventilserien 85300. De tidligere benyttede PTFE pakningene har blitt erstattet av labyrintpakninger.
2017-02-16
Omron_LD_MobileRobot-crop

Utviklet for rask og pålitelig, kontinuerlig transport av materialer

Omron introduserer en produktserie med mobile roboter

Robotene er til industriell bruk for rask, pålitelig og kostnadseffektiv transport av materialer i dynamiske miljøer. Omron introduserer LD-plattformen, den første produktserien med mobile roboter til industriell bruk.
2017-02-09
Phoenix-automat-crop

Parametrisering under idriftsettelsen bortfaller

Enkel, økonomisk og effektiv automatisering

De nye Inline ECO-modulene utvider nå porteføljen i Inline-I/O-systemet fra Phoenix Contact. Samtlige av de 15 artiklene i denne utvidede porteføljen er meget enkle å håndtere.
2017-02-07
Eaton-DC1-range-extension-c

Parameterne lett overføres til flere enheter ved hjelp av spesiell minnepinne

Eaton PowerXL DC1-frekvensomformer: Maksimal fleksibilitet, nå opptil 22 kW

Eaton har utvidet sitt utvalg av kompakte PowerXL DC1-frekvensomformere ved å legge til en høyeffekts modell på 22 kW. Denne kompletterer nå en stor bredde med størrelser  fra 0,37 til 22 kW.
2017-02-06
Siemens-failsafe-crop

Oppetiden kan holdes til et maksimum med full kontroll

ET200SP fail-safe Motor Starter

Nå kan du sikkert stoppe og starte, samt overvåke dine motordrifter med SIL3(IEC 61508) / PL e (ISO 13849-1) godkjent ET200SP failsafe motorstarter fra Siemens. ET200SP distribuert IO -stasjon eller CPU med integrerte motorstarter, kan raskt og enkelt monteres med minimalt med kabling.
2017-01-27
Phoenix-display-crop

Enhetene enkle å installere

Registrere, overvåke og styre signaler med prosessdisplayer

Med de nye multifunksjonelle prosessdisplayene FA MCR kan temperatur- og analogsignaler vises og overvåkes. De er egnet for bruk i applikasjoner der disse målestørrelsene skal registreres og viderebehandles.
2017-01-13
Wago-4-kanal-crop

Sikringene leveres med kommunikasjonsmuligheter

6 mm brede elektroniske sikringer

WAGO’s nye 1-kanals elektroniske sikringer for DC spenninger, kan spare inntil 66% plass i tavlen, med alle fordelene elektroniske sikringer gir. Med 6mm er den markedets smaleste, og inntil 66% smalere enn tradisjonelle sikringer (MCB’er), noe som kan bidra til å spare dyrebar plass i tavlen.
2017-01-10
Eplan-Predefined-length-cro

Kan på en intuitiv måte designe ledningsnettet

EplanHarnessproD 2.6 Lett og enkelt helt frem til produksjon

EplanHarnessproD versjon 2.6 er en intuitiv 2D/3D-programvare som dekker dagens arbeidskrav til kabling og ledningsnett. Blant de nye funksjonene finner du forbedringer i produksjonsspesifikasjoner som inkluderer kablingstegninger i tillegg til naglebordet.
2017-01-09
Wonderware-Prometheus-crop

Introduserer et høynivå Open Programming-miljø

Redefinerer bransjen for industriell styringsteknikk

Schneider Electric, har lansert Prometheus, bransjens første konfigurasjonsverktøy for definering, programmering og dokumentasjon av alle komponenter i et industrielt styringssystem, fra Manufacturing Execution System (MES) til I/O.
2016-12-23