Emerson trykk crop

Benytter velkjent Rosemount trykksensorteknologi til å gi pålitelige målinger

Emerson utvider trykkmåleprogrammet som vil gjøre prosesser mer driftssikre

Rosemount ™ Smart Pressure Gauge gir tryggere og mer pålitelige målinger, noe som muliggjør bedre synlighet av prosessendringer der et effektivt lokalt display er nødvendig.
2018-05-25
Krohne Profinet crop

Rask tilgang til måleverdier og diagnoseinformasjon med pålitelig kommunikasjon

Mengdemålere med PROFINET

KROHNE utvider med dette utvalget for digital kommunikasjon. Coriolis og magnetisk induktive mengdemålere kan nå leveres med Profinet.  Industrielt Ethernet gir nye muligheter for hvordan feltutstyr integreres i kontrollsystemet.
2018-05-24
AMNYTT 3 crop

Gammel og ny kompetanse må utvikles samtidig.

AMNYTT 03 2018 er publisert

Nå er det nødvendig å tenke nytt. Digitalisering gir nye muligheter i hele verdikjeden, og på alle nivåer i bedriften. Alle eksperter og analytikere er samstemte i at det må utvikles nye forettiningsmodeller for å kunne utnytte mulighetene teknologien gir.
2018-05-22
OPC UA TSN CROP

OPC UA TSN har i teser demonstrert svært lovende resultater

En standard industrien må kjenne til

Fremveksten av nye IEEE Ethernet-standarder kombinert med Gigabit Ethernet-teknologi har nå banet vei for å slå sammen IT- og OT-nettverk på en sikker og effektiv måte ved å utvikle en felles nettverksinfrastruktur og tilhørende datamodelleringsfunksjon basert på TSN og OPC UA.
2018-05-15
EH_TrustSens crop

Føleren kalibrerer dermed seg selv hver gang systemet rengjøres eller steriliser

Endress+Hauser vinner Hermes Award

TrustSens, verdens første selvkalibrerende temperaturføler for industrielle applikasjoner. Det kompakte termometeret iTHERM TrustSens er designet spesielt for hygieniske og aseptiske applikasjoner innen næringsmiddel- og livsvitenskapsindustriene.
2018-05-14
Vega 1 crop

Får god støtte og oppbakking fra moderfirmaet

Vega Norge i nye lokaler

For to og et halvt år siden valgte det tysk baserte instrumenteringsselskapet Vega å etablere egen organisasjon i Norge. Veksten har vært god siden etableringen. Fra tre ansatte i 2015 er de nå ni. Behovet for tidsriktige lokaler meldte seg fort.
2018-05-09
Mettler gulv crop

Designet for å håndtere tøffe industrielle betingelsene i produksjonsanlegg

PowerDeck digital gulvvekt

Gulvvekter, som er kjent for sine problemer med veienøyaktigheten, kan forårsake mye hodebry for ansatte i et industrianlegg. Analoge lastceller, kabler og koblingsbokser er utsatt for problemer som kan føre til feil under veiing og forstyrrelser i produksjonsplanen.
2018-05-07
cof

Gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet

Oppretter lager for Siemens elektromotorer i Bergen

Siemens partner Rekvisitt forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet. I tilknytning til salgskontoret i Bergen oppretter de eget lager for Siemens elektromotorer opp til 200 kW. Dette gir raskere responstid og reduserer kostnader ved feil.
2018-05-02
EH_Picomag crop

Behovet øker for enkle, pålitelige og vedlikeholdsfrie måleinstrumenter

Endress+Hauser tildeles Red Dot Award

Med Picomag mengdemåler har Endress+Hauser imponert juryen for Red Dot Design Awards, og tildeles nå kvalitetsmerket Red Dot i kategorien for produktdesign. Det smarte plug-and-play-instrumentet fikk like god uttelling for funksjonalitet og kompakt design.
2018-04-23
Primatec BTL-DEX_Applikation crop

Profibus-grensesnittet gir stor fleksibilitet.

Magnetostriktiv lineær posisjonssensor for eksplosjonsfarlige områder

Med sine mange internasjonale godkjenninger, som ATEX og IECex, tilbyr BTL7-T500 fra Balluff et bredt spekter av applikasjoner, høy pålitelighet og sikker drift i eksplosjonsfarlige områder i Zone 0 og Zone 1. Primatec as er forhandler i Norge
2018-04-13
ABB Waal crop

Følger moderne metodologier for å komme fram til forbedringer

ABB åpnet digitaliserings- og innovasjonssenter

Det nye senteret ved ABBs hovedkontor på Billingstad utenfor Oslo er utstyrt med det siste innen automatisering, elektroteknikk, kraftteknologi og digitalisering samt skreddersydde fasiliteter, verktøy og metoder for kreativ samhandling med kunder.
2018-04-12