IFS-felt-crop

Kan brukes til umiddelbare og prediktive hendelser direkte i feltserviceløsning

IFS lanserer feltserviceløsning med IoT-støtte

Den nye versjonen av IFS Field Service Management™ er sømløst integrert med IFS IoT Business Connector™ og tilbyr et helt nytt grensesnitt IFS kunngjør at den siste versjonen av IFS Field Service Management (5.7) nå er tilgjengelig og inneholder mange forbedringer.
2017-04-25
Metler-hygienisk-vekt-crop

En rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 til 4400 kg.

Kontaminasjonsfrie vektmoduler som kan integreres raskt og enkelt

METTLER TOLEDOs helt nye MultiMountTM--veiemoduler hjelper produsenter av matvarer, legemidler og andre produkter med å oppfylle kravene til hygiene, brukervennlighet og nøyaktighet som kreves for å være blant de beste i bransjen.
2017-04-24
ecom-mix-2_edited-1-crop

Ecom er pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986

Nå er Ecom på plass i Pepperl+Fuchs familien

I fjor høst annonserte Pepperl+Fuchs overtakelsen av ecom instruments GmbH. Ecom er verdensledende innen markedsområdet mobilkommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder. Ecom er en pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986.
2017-04-21
ABB-Ulrich-Spiesshofer-crop

Konsernsjeg i ABB, Ulrich Spiesshofer. Foto: IBL

Viktigste oppkjøpet noen sinne for ABB

Fra pressekonferasen som ble holdt i Sverige i går. ABB:s förvärv av automationsföretaget B&R är strategiskt sett bolagets viktigaste någonsin. Så summerade vd Ulrich Spiesshofer det under morgonen aviserade bolagsköpet vid en presskonferens på tisdagen.
2017-04-05
Inline-flow-crop

Har eget kalibrerings laboratorium for å utføre akkreditert kalibrering

Nytt agentur til Inline Prosess AS

Inline Prosess AS er meget fornøyd med å få på plass en avtale med Isoil. Vi har manglet en seriøs flowmåler produsent i vårt produktspekter. Nå når dette er på plass kan vi tilby et stort spekter av instrumentering, flow og ventiler, noe som ofte er forespurt i større anbud/prosjekter.
2017-04-04
Siemens-IPC-uten-vifte-crop

Tilbyr fleksible monteringsalternativer

Ny generasjon av kraftige og vifteløse industri PCer for automasjon

Siemens lanserer to nye kraftige, kompakte og viftefrie industri PCer for bruk i krevende industrielle miljø. De nye IPCene er designet for vedlikeholdsfri 24 timers kontinuerlig drift, og oppfyller strenge krav når det gjelder temperatur, vibrasjon, støt og EMC.
2017-03-20
Rittal-CMCIII-crop

Hjelper bedrifter å etablere en effektiv og sikker IT-infrastruktur

Rittal har fått pris for beste overvåkingssystem for datasenter

Rittal CMC III overvåkingssystem er ifølge leserne av det tyske fagbladet Funkschau det mest populære produktet for overvåking og styring av datasentre. Rittal ble hedret med to priser da Readers´Choice Awards ble avgjort blant leserne av det veletablerte tyske IT bladet.
2017-03-15
IMI-filter-crop

Filteret er egnet til trykkluft og hydronkarboner

Oljeutskillingsfilter til krevende og korrosive miljøer

Den siste utvidelse av IMI Precision Engineerings produktutvalg innenfor luft og gass er F22H med ½" portstørrelse - spesielt designet til anvendelse i krevende og korrosive miljøer som f.eks. offshore, raffinerier og kjemiske fabrikker.
2017-03-13
IKM-DCH_LBFS_ind_leuchtend-

Er i stand til å skille mellom ulike media ved å måle dens dielektriske konstant

Det smarte alternativet til vibrasjonsgafler

CleverLevel® LBFH (hygienisk) og LBFI (industriell), fra Baumer som forhandles av IKM Instrutek, er sensorer som er designet for nivådeteksjon i tanker, beskyttelse mot tørrkjøring av pumper, og overvåking av tomme rør.
2017-03-08
Flow-FCI-crop

Nøyaktig måling av gass der prosessen har varierende temperatur og hastighet

Nytt agentur til Flow-Teknikk

Flow-Teknikk AS har overtatt agenturet på Fluid Components Interntational (FCI).  FCI produserer termiske masseflowmetere for gass, og termiske flow/nivå/temperatur vakter for væske og gass til industrielle applikasjoner.
2017-03-06
ABB-LMT_Housing-crop

Spesielt aktuell for ettermontering på en enkel og fleksibel måte

ABB tar nivåmåling i væsker til nytt nivå

ABBs nye LMT-transmittere og magnetiske nivåmålere byr på enkle, sikre og pålitelige nivåmålinger i væsker. LMT-serien er basert på ABBs felles, to-tråds transmittere for pålitelige målinger, brukervennlig oppsett, grafisk display samt avansert diagnostikk og signalbehandling.
2017-03-03