KROHNE_calibration_rig-crop

Vi ønsker alle at målinger er riktig når vi kjøper en vare

Kalibrering - en del av hverdagen

Målinger er blitt en integrert del av vårt daglige liv, enten det er i privat eller på jobben. Ofte blir måleresultatene tatt for gitt. Men det er grunn til å se litt nærmere på resultatene.
2017-02-23
Elteco-PE-MEMSGS70-serien-f

Enhetene er utstyrt med den anerkjente MEMS-teknologien

Inklinometer med sjokk-kompensasjon for et måleområde opp til ± 60°

ELTECO presenterer PE-MEMS…/GS70 serien fra sensor teknologi eksperten FSG, en ny tilt sensor for overvåking av krengning på anleggsmaskiner, skip, plattformer eller olje- og gassrigger.
2017-02-22
Trådløst--crop

En av de mest erfarne produsentene når det gjelder industrielt trådløst nettverk

Trådløst gir mange fordeler – men krevet kunnskaper

Tankfarmen til Circle K på Sjursøya i Oslo er oppgradert med trådløse kommunikasjon for nivåmålere og aktuatorer. Prosessen med å få en god installasjon har vært slitsom ved noen anledninger, men svært lærerik for begge parter.
2017-02-15
Krohne-mulitgass-crop

En revolusjonerende bærbar gassdetektor som alltid er påslått

KROHNE Instumentation introduserer BW Clip4 multigassdetektor

BW Clip-serien har vært en suksess i mange år og nå introduseres nyheten BW Clip4. BW Clip4 multigassdetektor. Ingen ladning, ingen bytte av sensorer eller deler, ingen problemer. Bare sett den på deg, aktiver den og du er beskyttet i 2 år.
2017-02-13
Elteco-EG3-applikasjon-crop

Gir direkte analog eller digital utgang til brukergrensesnitte

Analoge nivåfølere med lavt vedlikeholdsbehov

Elteco presenterer en ny type magnetostriktive analoge nivåfølere fra Finetek. Disse angir nivået av væsker og oppløsninger med høy nøyaktighet og pålitelighet. Denne allsidige sensoren er ideell til kontinuerlig nivåmåling av en lang rekke væsker.
2017-02-10
Metler-fuktighet-crop

Et utmerket middel til å sikre at fuktighetsmålingene konsekvent er korrekte

10-minutters test fra METTLER TOLEDO kan forbedre fuktighetsanalyse

En rask, enkel og kostnadssvarende 10-minutters test bidrar til å sikre pålitelige fuktighetsanalyseresultater og innfrir kravene til regulerte bransjer. Denne raske testen gjør at fortløpende resultatsikring er innenfor rekkevidden til selv de travleste laboratoriene for å øke produktiviteten og kv...
2017-01-30
Emerson-flame-detektor-crop

Flammedetektorene kommer i 4 forskjellige versjone

Emerson sikter seg inn på F&G markedet med oppkjøp av Spectrex

Som verdens største leverandør av analyseutstyr, styrker Emerson sin posisjon ytterligere med utvidelse av sin portefølje innen flamme- og gassdeteksjon. Allerede i 2015 gjorde Emerson oppkjøp av F&G delen til Spectrex, men først nå er flammedetektorene kommet ut i Rosemountdrakt.
2017-01-25
Wago-dima_award-crop

Muliggjør det som operatører av prosessanlegg har ønsket seg i flere år

WAGO vant "Industry 4.0 Innovation award"

DIMA konseptet for modulær automasjon overbeviste både ekspertjurien og publikum.Med Dima, Decentralized Intelligence for Modular Applications, har WAGO utviklet et konsept for Smart Factory som muliggjør fleksibel integrasjon og utbytting av moduler i et prosessanlegg uten tidkrevende konfigurering...
2017-01-23
Krohne-OPTIMASS_group-crop

Massestrøm- og tetthetsmålingen holder seg stabil, kontinuerlig og repeterbar.

Massestrømsmåler for væsker som takler 100% gass

Entrained Gas Management (EGM) er nå tilgjengelig for alle KROHNE OPTIMASS Coriolis massestrømsmålere. EGM teknologien (Entrained Gas Management) er nå tilgjengelig for alle KROHNE OPTIMASS massestrømsmålere.
2017-01-20
Emerson-Steam-Trap-crop

En tryggere hverdag, med mindre risiko for ødeleggelser av dampsysteme

Har du oversikt over dine kondenspotter

Mange har utfordringer med kondenspotter som svikter, eller har kanskje ikke kapasitet til å overvåke dem så nøye som man burde. Sviktende kondenspotter kan resultere i ødeleggelser i dampsystemet, utslipp, energitap og unødvendig bruk av ressurser.
2017-01-19
Margrethe-MRC-crop

Gjør oss bedre rustet til å møte kravene fra våre kundener

MRC Global Norway styrker den norske organisasjonen

MRC Global forenkler den juridiske strukturen i Norge ved å slå sammen selskapene MRC Solberg & Andersen AS, MRC Teamtrade AS og MRC Energy Piping AS til ett selskap, MRC Global Norway AS.
2017-01-06