Krohne Gruppebilde med EX ikon crop

Alternativ for parametersetting og kalibrering direkte i Ex-områder

Signalomformere fra KROHNE med nytt design og nye bruksområder

Signalomformerne IFC 100 og MAC 100 samt SMARTMAC 200 er nå tilgjengelig med hus i rustfritt stål. De er hovedsakelig rettet mot applikasjoner i næringsmiddelindustrien, men kan også brukes der høy korrosjonsbestandighet kreves, f.eks. i saltholdige omgivelser.
2017-11-21
Eplan Smart Wiring EN crop

Programvaren er nå tilgjengelig på hele nitten språk

Teknisk all-rounder

Den nye Eplan Platform versjon 2.7 har vært tilgjengelig siden september. Nitten programvarespråk, flere detaljoppdateringer og toveisintegrasjon til andre systemer som TIA Portal fra Siemens og Melsoft IQ fra Mitsubish.
2017-10-31
Beijer X2 extreme PR_high crop

Konstruert for å fungere i tøffe omgivelser som inneholder gasser, damp og støv

Beijer Electronics lanserer ny HMI familie, X2 extreme / sealed

Beijer Electronics er stolte over å kunne presentere den nye X2 extreme familien, robuste HMI`er for riktig tøffe omgivelser. X2 extreme familien inngår i X2 serien, den nyeste generasjonen av HMIer fra Beijer Electronics. X2 serien inkluderer seks produktfamilier som kombinerer lekkert og moderne d...
2017-10-30
Phoenix sikker  crop

Security-ruteren kan implementeres i et Defense-in-Depth-konsept

Ruter med nye Security-funksjoner

Security-ruter FL MGuard RS4000 TX/TX-P fra Phoenix Contact har et utvidet temperaturområde samt godkjennelsene ATEX og IECEx. Fra Firmware 8.5 frigis i tillegg ytterligere Security-funksjoner i dette produktet som standard.
2017-10-17
Samson TROVIS_3793 crop

Modulbasert design, pneumatiske og elektriske moduler kan byttes under drift

Modulbasert positioner for lineære og roterende ventiler

Den nye positioner serien Trovis 3793 er det siste tilskuddet i positioner porteføljen til Samson. Det er en high-end positioner som tilbyr flere nye løsninger. Dagens applikasjoner blir stadig mer komplekse og krever mer av postioneren.
2017-10-10
Novotek Screen04 crop

Det er kun unormale situasjoner som skal trekke operatørens oppmerksomhet

High Performance HMI

"High Performance HMI" vil sette operatørene i stand til å oppdage unormale situasjoner raskere. Operatørene trenger bedre oversikt. De trenger informasjon, ikke masse data og animasjoner.
2017-10-09
Diane van der Sanden

i-Automation består av intelligente, integrerte og interaktive løsninger

Omron satser på Industry 4.0

Omron utvider tilbudet sitt til kunder i Norden med roboter og automasjonssystemer. Som en del av sin i-Automation strategi åpner Omron nå et nytt nordisk automasjonssenter (NAC – Nordic Automation Center) i Malmø i Sverige.
2017-10-04
EH_Energy_Efficiency crop

Gjort EcoVadis-ratingen til et strategiske nøkkeltall

Gullstatus for Endress+Hauser

Endress+Hauser har mottatt et gullsertifikat fra EcoVadis og forbedret fjorårets resultater med 66 poeng. Resultatet illustrerer hvor stor viktighet Endress+Hauser tillegger sitt samfunnsansvar som bedrift (corporate social responsibility), og den strukturerte, fremsynte tilnærmingen selskapet har. ...
2017-10-02
Autic 3onedata crop

Kan nå levere meget konkurransedyktige nettverksprodukter

Autic System AS tegner distributøravtale med 3onedata

For å styrke sin posisjon innen det industrielle kommunikasjonsmarkedet i Norge har Autic System AS inngått en distributøravtale med selskapet 3onedata.
2017-09-26
Powerboks crop

Systemet er egnet for modernisering av jernbane og industrielle applikasjoner

Raskere jernbanemodernisering

Powerbox, en av Europas største produsenter av kraftforsyninger, og en ledende drivkraft innen optimalisering av kraftløsninger for krevende anvendelser gjennom fire tiår, lanserer nå sin 2. generasjon Battery Backup Unit System (BBU-S)
2017-09-25
DNV Digital Twin 1 crop

Viktig for å redusere cyberrisiko og kostnader

Retningslinje for bekjempelse av cybertrusler i olje- og gassindustrien

Fordelene med digitalisering i olje- og gassektoren er omfattende, men medfører også sårbarheter for nye former for cyberangrep. Nesten 68 % av olje- og gasselskapene ble berørt av minst ett betydelig cyberangrep i 2016, og det antas at mange angrep ikke blir oppdaget eller offentliggjort.
2017-09-21