Sentry safety relays

Dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner

Nytt sikkerhets relé

Automasjon & Sikkerhet AS lanserer SENTRY; en ny produktfamilie av sikkerhetsreleer med unike egenskaper som forenkler installasjon. Produsenten er ABB Jokab Safety.

SENTRY fra ABB er en serie med sikkerhetsreleer som dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner. Fra basisfamile for pålitelig sikkerhet, til universalmodeller med stor fleksibilitet som forenkler lagerhold.

SENTRY familien består av fire hovedtyper:

  • Sentry BSR, basismodell for nødstopp og som ekspansjonsmodul for sikkerhetsutganger.
  • Sentry SSR, enfunksjonsrele for spesialfunksjoner som tohåndsbetjening, dørbrytere osv.
  • Sentry TSR, timer funksjoner med høy presisjon.
  • Sentry USR, universalreleer som kan erstatte alle typer sikkerhetsrele

I den nye familien av sikkerhetsreleer har ABB benyttet eksperter i alle fagfelt for å gjøre forbedringer i teknikk, ergonomi, funksjon og bruk. Designet er oppdatert spesielt med tanke på enklere installasjon og bruk. Brukere kan velge manuell eller automatisk reset med en bryter på fronten av releet. Introduksjon av multi reset gjør det mulig å bruke en enkel reset bryter for opptil 10 Sentry sikkerhetsreleer.

De avtakbare kontaktblokkene gjør at releet raskt kan byttes ut, og med utganger som tåler opp til 6A kan man ofte unngå bruk av ekstra kontaktorer.

Tre farget LED indikasjon i front gir en umiddelbar visuell indikasjon av status og gjør feilsøking raskere og enklere. Sentry releer med display gir en enkel måte å velge forhåndsdefinerte konfigurasjoner og detaljert feilinformasjon (f.eks. logg over siste 10 feil) som gjør at feilsøking og nedetid minimeres.

Sentry med tidsfunksjoner er justerbare fra 0-999 sekund med ±1% nøyaktighet som er blant de beste på markedet.

Universalmodellene i Sentry familien kan erstatte mange releer og bruksområder som gjør at reservedelslageret kan gjøres optimalt i større anlegg.

 

Automasjon & Sikkerhet AS er en ledende leverandør av produkter og tjenester innen maskinsikkerhet. Tjenestene omfatter kurs og rådgivning innen maskinsikkerhet og regelverk og produkter i et komplett program med ABB som hovedleverandør.

Ytterligere informasjon finnes på;  www.automasjonsikkerhet.no

E+H liten crop

Liten og nett elektromagnetisk mengdemåler for ledende væsker

Sikker og effektiv mengdemåling

Mange bedrifter har funnet ut at det er penger å spare ved å måle og dermed begrense bruken av tilsetningskjemikaler. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter måleinstrumenter som effektivt kan måle forbruket.

les mer...
AMNYTT Nr 6 crop_edited-1

AMNYTT 06 2017 er distribuert

Utviklingen nå mer omfattende enn for kort tid siden

Det ser ut til at de fleste piler for norsk økonomi og industri peker oppover. Næringslivet har vist en formidabel evne til å tilpasse seg nye rammebetingelser. Fagfolk har flyttet på seg og omstilt seg til nye bransjer.

les mer...
freistellen mit PfadCD-Inlay einbauenNetwork Interfaces fg

Kabinetter og koblingsbokser i polyester

Med beskyttelsesgrad IP66 står ingenting i veien for utendørs bruk

Sortimentet i serien Clipsafe fra Phoenix Contact er nå utvidet. I tillegg til husene i spesialstål finnes det nå også 35 robuste Ex-sertifiserte hus i polyester for bruk i prosesstekniske omgivelser.

les mer...
Mettler masse crop

Massekomparatorer fra METTLER TOLEDO gir effektiv, feilfri og sporbar kalibrering

Håndterer også måleusikkerhet

I dagens arbeidsliv er det en nesten universell oppgave å øke kvaliteten og samtidig redusere tidsforbruket. Vektkalibrering er ikke noe unntak da det stadig blir vanskeligere for kunder i svært regulerte bransjer å vente på kalibrerte vekter.

les mer...