Sentry safety relays

Dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner

Nytt sikkerhets relé

Automasjon & Sikkerhet AS lanserer SENTRY; en ny produktfamilie av sikkerhetsreleer med unike egenskaper som forenkler installasjon. Produsenten er ABB Jokab Safety.

SENTRY fra ABB er en serie med sikkerhetsreleer som dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner. Fra basisfamile for pålitelig sikkerhet, til universalmodeller med stor fleksibilitet som forenkler lagerhold.

SENTRY familien består av fire hovedtyper:

  • Sentry BSR, basismodell for nødstopp og som ekspansjonsmodul for sikkerhetsutganger.
  • Sentry SSR, enfunksjonsrele for spesialfunksjoner som tohåndsbetjening, dørbrytere osv.
  • Sentry TSR, timer funksjoner med høy presisjon.
  • Sentry USR, universalreleer som kan erstatte alle typer sikkerhetsrele

I den nye familien av sikkerhetsreleer har ABB benyttet eksperter i alle fagfelt for å gjøre forbedringer i teknikk, ergonomi, funksjon og bruk. Designet er oppdatert spesielt med tanke på enklere installasjon og bruk. Brukere kan velge manuell eller automatisk reset med en bryter på fronten av releet. Introduksjon av multi reset gjør det mulig å bruke en enkel reset bryter for opptil 10 Sentry sikkerhetsreleer.

De avtakbare kontaktblokkene gjør at releet raskt kan byttes ut, og med utganger som tåler opp til 6A kan man ofte unngå bruk av ekstra kontaktorer.

Tre farget LED indikasjon i front gir en umiddelbar visuell indikasjon av status og gjør feilsøking raskere og enklere. Sentry releer med display gir en enkel måte å velge forhåndsdefinerte konfigurasjoner og detaljert feilinformasjon (f.eks. logg over siste 10 feil) som gjør at feilsøking og nedetid minimeres.

Sentry med tidsfunksjoner er justerbare fra 0-999 sekund med ±1% nøyaktighet som er blant de beste på markedet.

Universalmodellene i Sentry familien kan erstatte mange releer og bruksområder som gjør at reservedelslageret kan gjøres optimalt i større anlegg.

 

Automasjon & Sikkerhet AS er en ledende leverandør av produkter og tjenester innen maskinsikkerhet. Tjenestene omfatter kurs og rådgivning innen maskinsikkerhet og regelverk og produkter i et komplett program med ABB som hovedleverandør.

Ytterligere informasjon finnes på;  www.automasjonsikkerhet.no

IMI PH_VA crop

IMI Precision Engineering utvider sortimentet av IMI Buschjost flensventiler med PTFE labyrintteknologi

Utstyrt med gjennomprøvet PTFE labyrintteknologi

Våren 2017 lanserte IMI Precision Engineering en utvidet serie av IMI Buschjost flenseventiler. Flenseventilene fra IMI Buschjost i størrelse DN65, DN80 og DN100 er utviklet i overensstemmelse med siste utgave av trykkdirektivet (PED) 2014/68/EU.

les mer...
OMRPR015b crop

Tavleprodukter med enhetlig designplattform

Gjøre det mulig for tavlebyggerne å inkludere flere komponenter i tavlen

OMRON Corp. introduserer den tredje runden med tavleprodukter som er bygget med en enhetlig designplattform for enhetlig produktspesifikasjon. De nye produktene inkluderer strømforsyninger, rekkeklemmer til DIN-skinner, lekkasjesensorforsterker og I/O-reléblokker.

les mer...
EH_Digital-Gipfel crop

IIoT i prosessindustrien

Endress+Hauser har samlet sine aktiviteter for IIoT i et datterselskap

Forebyggende vedlikehold, forvaltning av ressursinformasjon og online konfigurering er noen eksempler på mulighetene IIoT (Industrial Internet of Things) tilbyr brukerne av prosessutstyret i en digitalisert verden. Endress+Hauser driver IIoT fremover gjennom innovative produkter, nye løsninger og samarbeidspartnere.

les mer...
Jumo PINOS crop

Fin flyt med JUMO PINOS L01

Enkel retningsuavhengig montering

Nye armaturer og nominelle diametere for strømningsgivere. Strømningsgivere behøves i mange forskjellige bransjer og bruksområder. Med PINOS L01 kan JUMO tilby en elektronisk versjon for bruk i vann og vannholdige medier.

les mer...