Sentry safety relays

Dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner

Nytt sikkerhets relé

Automasjon & Sikkerhet AS lanserer SENTRY; en ny produktfamilie av sikkerhetsreleer med unike egenskaper som forenkler installasjon. Produsenten er ABB Jokab Safety.

SENTRY fra ABB er en serie med sikkerhetsreleer som dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner. Fra basisfamile for pålitelig sikkerhet, til universalmodeller med stor fleksibilitet som forenkler lagerhold.

SENTRY familien består av fire hovedtyper:

  • Sentry BSR, basismodell for nødstopp og som ekspansjonsmodul for sikkerhetsutganger.
  • Sentry SSR, enfunksjonsrele for spesialfunksjoner som tohåndsbetjening, dørbrytere osv.
  • Sentry TSR, timer funksjoner med høy presisjon.
  • Sentry USR, universalreleer som kan erstatte alle typer sikkerhetsrele

I den nye familien av sikkerhetsreleer har ABB benyttet eksperter i alle fagfelt for å gjøre forbedringer i teknikk, ergonomi, funksjon og bruk. Designet er oppdatert spesielt med tanke på enklere installasjon og bruk. Brukere kan velge manuell eller automatisk reset med en bryter på fronten av releet. Introduksjon av multi reset gjør det mulig å bruke en enkel reset bryter for opptil 10 Sentry sikkerhetsreleer.

De avtakbare kontaktblokkene gjør at releet raskt kan byttes ut, og med utganger som tåler opp til 6A kan man ofte unngå bruk av ekstra kontaktorer.

Tre farget LED indikasjon i front gir en umiddelbar visuell indikasjon av status og gjør feilsøking raskere og enklere. Sentry releer med display gir en enkel måte å velge forhåndsdefinerte konfigurasjoner og detaljert feilinformasjon (f.eks. logg over siste 10 feil) som gjør at feilsøking og nedetid minimeres.

Sentry med tidsfunksjoner er justerbare fra 0-999 sekund med ±1% nøyaktighet som er blant de beste på markedet.

Universalmodellene i Sentry familien kan erstatte mange releer og bruksområder som gjør at reservedelslageret kan gjøres optimalt i større anlegg.

 

Automasjon & Sikkerhet AS er en ledende leverandør av produkter og tjenester innen maskinsikkerhet. Tjenestene omfatter kurs og rådgivning innen maskinsikkerhet og regelverk og produkter i et komplett program med ABB som hovedleverandør.

Ytterligere informasjon finnes på;  www.automasjonsikkerhet.no

MW Terje crop

Malthe Winje - Endrer seg med teknologiutviklingen

Mest berørte enheten er automatiserings og prosjekt virksomheten til konsernet

Alle analyser viser at teknologien utvikler seg raskere enn noen sinne. Men mindretallet av bedriftsledere evner å følge opp den rivende utvikling i egen bedrift. Malthe Winje er et godt eksempel på et selskap hvor ledelsen har tatt tak i utfordringene digitalisering og nye samarbeidsrelasjonen kan medføre.

les mer...
HMI wp crop

Forbrukermarkedet påvirker morgendagens HMI løsninger

Følger opp sluttbrukernes forventninger og tilbyr nye funksjoner og egenskaper

Brukeropplevelse med dagens personlige elektronikk- og forbrukerwebsteder driver utviklingen og bruken av industrielle automatiseringsløsninger mot mer brukervennlig maskingrensesnitt.

les mer...
Phoenix sikker  crop

Ruter med nye Security-funksjoner

Security-ruteren kan implementeres i et Defense-in-Depth-konsept

Security-ruter FL MGuard RS4000 TX/TX-P fra Phoenix Contact har et utvidet temperaturområde samt godkjennelsene ATEX og IECEx. Fra Firmware 8.5 frigis i tillegg ytterligere Security-funksjoner i dette produktet som standard.

les mer...
Mettler farlig crop

Benkevekter øker produktiviteten i farlige områder

Skjermfargen endres umiddelbart når vekten er innenfor toleransegrensene.

METTLER TOLEDO ICS4_6x kombibenkevekter gir sikker, kompatibel og nøyaktig veiing i farlige områder. Vektene har helt nye konfigurasjonsalternativer som løser ergonomiske problemer, mens terminalbaserte verktøy, for eksempel colorWeight®, øker prosesshatigheten og dermed også produktiviteten.

les mer...