153342354

Porteføljen er nå komplett, og alle kan finne et skap som passer sitt behov

Ny skapserie fra Eaton skreddersydd for norske krav og behov

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk. Resultatet er en portefølje som er plasseffektiv, funksjonell og som dekker de aller fleste behov.

De første skapene i den nye serien kom på markedet rundt april i år og har allerede fått en solid posisjon i markedet. Nå i oktober lanseres de siste skapene i rekken, noe som gjør at porteføljen er komplett, og alle kan finne et skap som passer deres behov.

­– Det viktigste for oss er at skapene tilfredsstiller særnorske behov, og at de er tilpasset norsk byggeskikk. Det er for eksempel en stor fordel at skapene passer inn i standard stenderverk. Derfor har vi utviklet en helt ny serie skap som er skreddersydd for det norske markedet, sier Jon Helsingeng, administrerende direktør i Eaton i Norge.

Skapene, som nå alle er tilgjengelige gjennom Eatons partnere i Norge, er som følger:

Tilknytningsskap

Skapene monteres utendørs og er designet for å tåle norske klimatiske forhold. De nye tilknytningsskapene er derfor bygget i høykvalitets sjøvannsbestandig aluminium og er UV-bestandig lakkert. Ventiler skaper en goretex-effekt og gjør at skapene puster godt. Dette for å unngå kondensproblematikk.

Tilknytningsskapene kan brukes både som veggheng og til nedgraving. Skapene ble lansert i april 2017, og har allerede fått en solid posisjon i markedet. Tilbakemeldingene viser at skapet er montasjevennlig, holder høy kvalitet og har fin størrelse kombinert med god funksjon.

Skapene leveres ferdig koblet, klar for montering.

Side-by-side-skap

Disse sikringsskapene har en egen del for svakstrøm og gjør at boligeier kan samle alt av kurssikringer, jordfeilautomater, rutere og TV-inntak på ett sted. Ettersom måleapparatet nå monteres i eget tilknytningspunkt på utsiden, har side-by-side-skapet fått plass til både modulærfelt og svakstrømfelt på forholdsvis liten plass.

Den smarte dørkonstruksjonen gir skapet to centimeter ekstra i dybden, noe som ofte er nødvendig for å få plass til svakstrømsutstyr. Skapet er ferdig ventilert, enkelt å montere og leveres med plast både foran og bak svakstrømsdelen, for å sikre at rutersignal ikke blir forhindret.

Med sin 55 centimeters bredde passer skapet perfekt inn i standard stenderverk og kan monteres både innfelt og på vegg. Skapet er spesielt tilpasset leiligheter og mindre boliger, og er i likhet med tilknytningsskapet tatt svært godt i mot i det norske markedet.

Eaton leverer forøvrig også standardskap med bare modulærfelt

Boliginstallasjonsskap

For større boliger leverer Eaton standard boliginstallasjonsskap for sterkstrøm. Skapene leveres både som rene modulærskap og med plass til måler, for de som ennå ikke har et utvendig tilknytningsskap.

Boliginstallasjonsskapet kan utvides med multiskap, som enten inneholder en utvidelse av modulærfeltet, eller gir plass til svakstrømsutstyr.

Multimediaskap

Dette er et skap utelukkende for multimedia. Skapet kan benyttes for 19 eller 10 tommers patchesystem og leveres med innvendige kablingsholdere og hylleplass for rutere og annet utstyr.

Skapet kan fint kombineres med et boliginstallasjonsskap.

 

E+H liten crop

Liten og nett elektromagnetisk mengdemåler for ledende væsker

Sikker og effektiv mengdemåling

Mange bedrifter har funnet ut at det er penger å spare ved å måle og dermed begrense bruken av tilsetningskjemikaler. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter måleinstrumenter som effektivt kan måle forbruket.

les mer...
AMNYTT Nr 6 crop_edited-1

AMNYTT 06 2017 er distribuert

Utviklingen nå mer omfattende enn for kort tid siden

Det ser ut til at de fleste piler for norsk økonomi og industri peker oppover. Næringslivet har vist en formidabel evne til å tilpasse seg nye rammebetingelser. Fagfolk har flyttet på seg og omstilt seg til nye bransjer.

les mer...
freistellen mit PfadCD-Inlay einbauenNetwork Interfaces fg

Kabinetter og koblingsbokser i polyester

Med beskyttelsesgrad IP66 står ingenting i veien for utendørs bruk

Sortimentet i serien Clipsafe fra Phoenix Contact er nå utvidet. I tillegg til husene i spesialstål finnes det nå også 35 robuste Ex-sertifiserte hus i polyester for bruk i prosesstekniske omgivelser.

les mer...
Mettler masse crop

Massekomparatorer fra METTLER TOLEDO gir effektiv, feilfri og sporbar kalibrering

Håndterer også måleusikkerhet

I dagens arbeidsliv er det en nesten universell oppgave å øke kvaliteten og samtidig redusere tidsforbruket. Vektkalibrering er ikke noe unntak da det stadig blir vanskeligere for kunder i svært regulerte bransjer å vente på kalibrerte vekter.

les mer...