153342354

Porteføljen er nå komplett, og alle kan finne et skap som passer sitt behov

Ny skapserie fra Eaton skreddersydd for norske krav og behov

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk. Resultatet er en portefølje som er plasseffektiv, funksjonell og som dekker de aller fleste behov.

De første skapene i den nye serien kom på markedet rundt april i år og har allerede fått en solid posisjon i markedet. Nå i oktober lanseres de siste skapene i rekken, noe som gjør at porteføljen er komplett, og alle kan finne et skap som passer deres behov.

­– Det viktigste for oss er at skapene tilfredsstiller særnorske behov, og at de er tilpasset norsk byggeskikk. Det er for eksempel en stor fordel at skapene passer inn i standard stenderverk. Derfor har vi utviklet en helt ny serie skap som er skreddersydd for det norske markedet, sier Jon Helsingeng, administrerende direktør i Eaton i Norge.

Skapene, som nå alle er tilgjengelige gjennom Eatons partnere i Norge, er som følger:

Tilknytningsskap

Skapene monteres utendørs og er designet for å tåle norske klimatiske forhold. De nye tilknytningsskapene er derfor bygget i høykvalitets sjøvannsbestandig aluminium og er UV-bestandig lakkert. Ventiler skaper en goretex-effekt og gjør at skapene puster godt. Dette for å unngå kondensproblematikk.

Tilknytningsskapene kan brukes både som veggheng og til nedgraving. Skapene ble lansert i april 2017, og har allerede fått en solid posisjon i markedet. Tilbakemeldingene viser at skapet er montasjevennlig, holder høy kvalitet og har fin størrelse kombinert med god funksjon.

Skapene leveres ferdig koblet, klar for montering.

Side-by-side-skap

Disse sikringsskapene har en egen del for svakstrøm og gjør at boligeier kan samle alt av kurssikringer, jordfeilautomater, rutere og TV-inntak på ett sted. Ettersom måleapparatet nå monteres i eget tilknytningspunkt på utsiden, har side-by-side-skapet fått plass til både modulærfelt og svakstrømfelt på forholdsvis liten plass.

Den smarte dørkonstruksjonen gir skapet to centimeter ekstra i dybden, noe som ofte er nødvendig for å få plass til svakstrømsutstyr. Skapet er ferdig ventilert, enkelt å montere og leveres med plast både foran og bak svakstrømsdelen, for å sikre at rutersignal ikke blir forhindret.

Med sin 55 centimeters bredde passer skapet perfekt inn i standard stenderverk og kan monteres både innfelt og på vegg. Skapet er spesielt tilpasset leiligheter og mindre boliger, og er i likhet med tilknytningsskapet tatt svært godt i mot i det norske markedet.

Eaton leverer forøvrig også standardskap med bare modulærfelt

Boliginstallasjonsskap

For større boliger leverer Eaton standard boliginstallasjonsskap for sterkstrøm. Skapene leveres både som rene modulærskap og med plass til måler, for de som ennå ikke har et utvendig tilknytningsskap.

Boliginstallasjonsskapet kan utvides med multiskap, som enten inneholder en utvidelse av modulærfeltet, eller gir plass til svakstrømsutstyr.

Multimediaskap

Dette er et skap utelukkende for multimedia. Skapet kan benyttes for 19 eller 10 tommers patchesystem og leveres med innvendige kablingsholdere og hylleplass for rutere og annet utstyr.

Skapet kan fint kombineres med et boliginstallasjonsskap.

 

MW Terje crop

Malthe Winje - Endrer seg med teknologiutviklingen

Mest berørte enheten er automatiserings og prosjekt virksomheten til konsernet

Alle analyser viser at teknologien utvikler seg raskere enn noen sinne. Men mindretallet av bedriftsledere evner å følge opp den rivende utvikling i egen bedrift. Malthe Winje er et godt eksempel på et selskap hvor ledelsen har tatt tak i utfordringene digitalisering og nye samarbeidsrelasjonen kan medføre.

les mer...
HMI wp crop

Forbrukermarkedet påvirker morgendagens HMI løsninger

Følger opp sluttbrukernes forventninger og tilbyr nye funksjoner og egenskaper

Brukeropplevelse med dagens personlige elektronikk- og forbrukerwebsteder driver utviklingen og bruken av industrielle automatiseringsløsninger mot mer brukervennlig maskingrensesnitt.

les mer...
Phoenix sikker  crop

Ruter med nye Security-funksjoner

Security-ruteren kan implementeres i et Defense-in-Depth-konsept

Security-ruter FL MGuard RS4000 TX/TX-P fra Phoenix Contact har et utvidet temperaturområde samt godkjennelsene ATEX og IECEx. Fra Firmware 8.5 frigis i tillegg ytterligere Security-funksjoner i dette produktet som standard.

les mer...
Mettler farlig crop

Benkevekter øker produktiviteten i farlige områder

Skjermfargen endres umiddelbart når vekten er innenfor toleransegrensene.

METTLER TOLEDO ICS4_6x kombibenkevekter gir sikker, kompatibel og nøyaktig veiing i farlige områder. Vektene har helt nye konfigurasjonsalternativer som løser ergonomiske problemer, mens terminalbaserte verktøy, for eksempel colorWeight®, øker prosesshatigheten og dermed også produktiviteten.

les mer...