ecom-mix-2_edited-1-crop

Ecom er pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986

Nå er Ecom på plass i Pepperl+Fuchs familien

I fjor høst annonserte Pepperl+Fuchs overtakelsen av ecom instruments GmbH. Ecom er verdensledende innen markedsområdet mobilkommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder. Ecom er en pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986.

Ecom er en pionér på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986. De har dyptgående ekspertise innen fagfeltet og bedriften er kjent for sine mange innovasjoner. Dette vises tydelig ved at ecom var verdens første leverandør av ex-sikre mobiltelefoner. Produktporteføljen består nå også av ex-sikre 4G-telefoner og nettbrett.

Et blikk på ecoms produktportefølje

Ecom er en komplett leverandør av mobilapparater for bruk i røffe omgivelser og ekplosjonsfarlige områder. Deres fire virksomhetsområder er "Mobile Computing", "Communication", "Measuring & Calibration", og "Handlamps". Innen hvert av forretningsområdene tilbys et bredt utvalg av produkter og løsninger. På alle områder tilstrebes maksimal brukervennlighet i optimal kombinasjon med kompromissløs sikkerhet. På alle områder leveres produktene komplett med sertifikater på anvendelsområdet.

Mobil IT, -sikker og fleksibel databehandling

Mobil IT i både sikker sone og i ex-område byr på sine utfordringer. Derfor leverer ecom en komplett serie av forskjellige løsninger innen nettbrett, periferiutstyr og tilbehør. Det brukervennlige utstyret sikrer effektiv og enkel bruk i felt innen olje og gass, raffinerier, kjemisk industri, legemiddelindustri og andre bransjer som krever ex-sikret utstyr. Produktene kan anvendes over hele verden. Avhengig av variant, kan også utstyret brukes i ATEX- sone 1/21 eller Div1.

Mobiltelefoner for ex-område

Spesielt i disse tider der Industri 4.0 står i fokus er mobile løsninger viktigere enn noen gang. Teknologier som øker effektivitet og sparer kostnader blir mer og mer etterspurt. Ecoms mobiltelefoner, kommunikasjonsradioer og headset møter kravene til ubegrenset bruk i eksplosjonsfarlige miljøer. I tillegg medfører produktene et gjennombrudd innen produktivitet, datakvalitet og hastighet som alt i alt gir grunnlag for bedre beslutninger.

SEW-3-crop

Vil maskin byggere bli programvare leverandører i fremtiden

Produksjonen blir mer kundetilpasset

Bedrifter vil se store strukturelle endringer i årene som kommer. Vil sluttbrukere kjøpe utstyr til sin produksjon, eller vil de kjøpe tjenester fra aktuelle produsenter? Web baserte tjenester og apper vil bli sentralt for både sluttbrukere og leverandører. SEW Eurodrive har i egen produksjon tatt i bruk flere av Industri 4.0 konseptene.

les mer...
ABB-elferge-pris-crop

Miljøpris til elektriske ferger med ABB-utstyr

ABB har levert de første automatiske ladestasjonene i begge havnene

ABB har levert det elektriske utstyret til verdens største helelektriske ferger, som også blir de første som benytter ABBs innovative, automatiske ladestasjoner ved havnene i Helsingborg i Sverige og Helsingør i Danmark.

les mer...
Wago-16-port-crop

Ny 16-ports switch fra WAGO

Switchen er enkel å installere

Den stadig økende trenden med bruk av nettverk både i industrien og i byggautomasjon gjør det nødvendig med stadig kraftigere switcher med flere porter. Den nye 16-ports industrielle switchen type 852-1106 fra WAGO er en ideell løsning.

les mer...
IKM-testing-pris-crop

ConocoPhillips tildelte IKM Testing viktig pris

IKM Testing AS spilte en kritisk rolle under revisjonsstansen på Ekofisk i 2016

IKM Testing er meget glade for at ConocoPhillips nominerte IKM Testing for vår gjennomføringsevne (business execution) og utropte IKM Testing som vinner av ‘Supplier Recognition Award -2016’.

les mer...