Krohne Profinet crop

Rask tilgang til måleverdier og diagnoseinformasjon med pålitelig kommunikasjon

Mengdemålere med PROFINET

KROHNE utvider med dette utvalget for digital kommunikasjon. Coriolis og magnetisk induktive mengdemålere kan nå leveres med Profinet.  Industrielt Ethernet gir nye muligheter for hvordan feltutstyr integreres i kontrollsystemet.
2018-05-24
AMNYTT 3 crop

Gammel og ny kompetanse må utvikles samtidig.

AMNYTT 03 2018 er publisert

Nå er det nødvendig å tenke nytt. Digitalisering gir nye muligheter i hele verdikjeden, og på alle nivåer i bedriften. Alle eksperter og analytikere er samstemte i at det må utvikles nye forettiningsmodeller for å kunne utnytte mulighetene teknologien gir.
2018-05-22
OPC UA TSN CROP

OPC UA TSN har i teser demonstrert svært lovende resultater

En standard industrien må kjenne til

Fremveksten av nye IEEE Ethernet-standarder kombinert med Gigabit Ethernet-teknologi har nå banet vei for å slå sammen IT- og OT-nettverk på en sikker og effektiv måte ved å utvikle en felles nettverksinfrastruktur og tilhørende datamodelleringsfunksjon basert på TSN og OPC UA.
2018-05-15
Vega 1 crop

Får god støtte og oppbakking fra moderfirmaet

Vega Norge i nye lokaler

For to og et halvt år siden valgte det tysk baserte instrumenteringsselskapet Vega å etablere egen organisasjon i Norge. Veksten har vært god siden etableringen. Fra tre ansatte i 2015 er de nå ni. Behovet for tidsriktige lokaler meldte seg fort.
2018-05-09
cof

Gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet

Oppretter lager for Siemens elektromotorer i Bergen

Siemens partner Rekvisitt forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet. I tilknytning til salgskontoret i Bergen oppretter de eget lager for Siemens elektromotorer opp til 200 kW. Dette gir raskere responstid og reduserer kostnader ved feil.
2018-05-02
ABB Waal crop

Følger moderne metodologier for å komme fram til forbedringer

ABB åpnet digitaliserings- og innovasjonssenter

Det nye senteret ved ABBs hovedkontor på Billingstad utenfor Oslo er utstyrt med det siste innen automatisering, elektroteknikk, kraftteknologi og digitalisering samt skreddersydde fasiliteter, verktøy og metoder for kreativ samhandling med kunder.
2018-04-12
Peter korrigert crop

Frittstående leverandør, og kan utvikle løsninger mot alle kontrollsystemer

Blir en sterk organisasjon

1. mars ble det offentlig gjort at Schneider Electric overtok 60 prosent av eierdelen i AVEVA, som er et stort internasjonalt engineeringsselskap innen industriell programvare. Da var det klart at alle aktuelle konkurransemyndigheter hadde godkjent oppkjøpet. 
2018-03-20
Sigfag TP5 W__MAXX_623 crop

Leveres standard med prøvetaker med vakuum prøvesystem

Raskere vannprøver

Sigum Fagerbergs utvalg av vannprøvetakere er stort, og nå lanseres de en forbedret versjon av den vegghengte modellen TP5W. TP5W er en enkel og robust prøvetaker som henges enkelt på veggen.
2018-03-19
Siemens Secure crop

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware

Secure-NOK inngår partnerskap med Siemens

Secure-NOK, det norske spesialistselskapet innen industriell cybersikkerhet, har inngått partnerskap med Siemens om å integrere Secure-NOKs løsninger for industriell cybersikkerhet med Siemens’ portefølje av robuste industrielle nettverksprodukter.
2018-03-15
Rittal_Edge konfigurator crop

"edge datasentre" behandler IT-kapasiteten nær produksjonsanleggene

Ny Rittal Edge Data Center konfigurator fra Rittal

Internet of Things bidrar til at bedriftene tilpasser sin IT-infrastruktur. Edge data center hjelper med å behandle store mengder data fra den digitale transformasjonen nær opprinnelsesstedet.
2018-03-13
Metler tog crop

Jernbanevektene har helt fra installasjonen vist sin pålitelighet

Jernmalm og is - Veiing under ekstreme forhold

Arktis kan være et tøft sted for veieutstyr. Da en svensk gruvebedrift trengte kjøretøyvekter som måtte tåle klimaet langt mot nord, tok de kontakt med METTLER TOLEDO.
2018-03-06