Elteco Fuji crop

Kan tilpasse omformerne fra enkle funksjoner til fullskalert programmering.

Elteco utvider produktporteføljen med nytt spennende agentur

Elteco AS i Porsgrunn har inngått seg en nytt og spennende agenturavtale på frekvensomformere. Fra september vil vi supplere vårt eksisterende tilbud med omformere fra Fuji Electric.

Tilpasning av produkter til det europeiske markedet

Fuji Electric er en global aktør innen energi og miljø. Innovative løsninger er et kjennemerke for denne verdensledende teknologigiganten.  Fuji Electric Manufacturing Co Ltd. ble faktisk etablert som et japansk-tysk joint venture. Grunnlaget for selskapet ble lagt tilbake i 1923 av Furukawa Electric Co. Ltd. og Siemens. I dag sysselsetter Fuji Electric over 25 000 mennesker og har fabrikker, datterselskaper og kontorer over hele verden.

Fuji Electrics banebrytende produkter og service for energi- og industrielle applikasjoner er verdsatt av kunder over hele verden. Selskapets mål er å redusere kundenes energiforbruk og CO2-utslipp ved å utvikle svært effektive og miljøvennlige produkter og løsninger.

Løsninger for utfordrende krav

Fuji Electric Europe, som ble etablert i 1987, er et 100-prosent datterselskap av Fuji Electric Japan.  Med hovekontor i den tyske byen Offenbach, er de ansvarlig for kunder i Europa, Russland, Afrika og Midtøsten. Selskapets hovedmål er å styre salg, service og support for hele produktspekteret, og å tilpasse produktene til kundespesifikke behov. Frekvensomformere av topp kvalitet er et av nøkkelproduktene i det europeiske datterselskapet. De foregående årene har selskapet konsentrert seg om å levere frekvensomformere til heiser og rulletrapper. I dag anerkjenner markedet kvaliteten på Fujis produkter, og de er blitt en av de ledende leverandørene av motorstyringer.

Fuji Europe har definert ulike markeder som muliggjør kvalitativ vekst. De har satt sine øyne på markeder hvor kunnskap og kvalitetsløsninger er viktige og nødvendige.  Disse inkluderer for eksempel HVAC og pumpeapplikasjoner.

FRENIC-ACE

FRENIC-ACE er en omformer som gir utmerket kostnadseffektivitet og opprettholder sin høye ytelse gjennom optimalt design. Med 200 programmeringslinjer tilgjengelige som standard, kan brukerne tilpasse omformerne fra enkle funksjoner til fullskalert programmering.

Noen fordeler FRENIC-ACE:

  • Tilpasset logikk (mini PLS, 200 trinn), overlegen fleksibilitet
  • 4 «rating nivåer» på omformerne fra
  • CAN Open kommunikasjon innebygd som standard
  • Bredt utvalg av funksjoner som standardfunksjon
  • 2 safety innganger og 1 safety utgang STO (kompatibel med EN / ISO13849-1, SIL3, Pl e, cat.3)
  • 10 års levetidsdesign
  • Multifunksjonspanel

FRENIC-Ace er en nestegenerasjons frekvensomformer, som kan brukes på ulike maskiner og enheter. FRENIC-Ace kan brukes i nesten alle typer applikasjoner, fra vifter og pumper, til spesialløsninger.

 

DNV Digital Twin 1 crop

Retningslinje for bekjempelse av cybertrusler i olje- og gassindustrien

Viktig for å redusere cyberrisiko og kostnader

Fordelene med digitalisering i olje- og gassektoren er omfattende, men medfører også sårbarheter for nye former for cyberangrep. Nesten 68 % av olje- og gasselskapene ble berørt av minst ett betydelig cyberangrep i 2016, og det antas at mange angrep ikke blir oppdaget eller offentliggjort.

les mer...
Mettler ACC crop

METTLER TOLEDO presenterer kalibrering på en ny måte

Kobler ytelsen til kundens vekt til de faktiske veietoleransene

Gir muligheter til innsparinger på materialer, avfall og ekstraarbeid. Tradisjonell kalibrering fokuserer, og med rette, på hvordan en veieenhet fungerer. Frem til i dag har imidlertid ikke enhetsytelsen vært knyttet til prosessen der veiingen spiller en rolle.

les mer...
2015. INDIA. AGRA. Agra ABB site, India.Foto: Gustav Mårtenss

ABB oppgraderer HVDC-link for Statkraft-selskap

Det oppgraderte MACH-kontrollsystemet fungerer som “hjernen” i HVDC-forbindelsen

ABB har vunnet en ordre fra Baltic Cable AB, et datterselskap av Statkraft, som er en av Europas ledende produsenter av fornybar kraft, for oppgradering av selskapets høyspent likestrøms (HVDC) kraftforbindelse. Den ligger i Østersjøen og forbinder kraftnettene i Tyskland og Sverige.

les mer...
WAGO 21-412-1 crop

Nye holdere for WAGO 221 koblingsklemme

WAGO presenterer nok et produkt til koblingsklemmene 221. Holdere med strekkavlaster til koblingsklemme serie 221.

les mer...