Elteco Fuji crop

Kan tilpasse omformerne fra enkle funksjoner til fullskalert programmering.

Elteco utvider produktporteføljen med nytt spennende agentur

Elteco AS i Porsgrunn har inngått seg en nytt og spennende agenturavtale på frekvensomformere. Fra september vil vi supplere vårt eksisterende tilbud med omformere fra Fuji Electric.

Tilpasning av produkter til det europeiske markedet

Fuji Electric er en global aktør innen energi og miljø. Innovative løsninger er et kjennemerke for denne verdensledende teknologigiganten.  Fuji Electric Manufacturing Co Ltd. ble faktisk etablert som et japansk-tysk joint venture. Grunnlaget for selskapet ble lagt tilbake i 1923 av Furukawa Electric Co. Ltd. og Siemens. I dag sysselsetter Fuji Electric over 25 000 mennesker og har fabrikker, datterselskaper og kontorer over hele verden.

Fuji Electrics banebrytende produkter og service for energi- og industrielle applikasjoner er verdsatt av kunder over hele verden. Selskapets mål er å redusere kundenes energiforbruk og CO2-utslipp ved å utvikle svært effektive og miljøvennlige produkter og løsninger.

Løsninger for utfordrende krav

Fuji Electric Europe, som ble etablert i 1987, er et 100-prosent datterselskap av Fuji Electric Japan.  Med hovekontor i den tyske byen Offenbach, er de ansvarlig for kunder i Europa, Russland, Afrika og Midtøsten. Selskapets hovedmål er å styre salg, service og support for hele produktspekteret, og å tilpasse produktene til kundespesifikke behov. Frekvensomformere av topp kvalitet er et av nøkkelproduktene i det europeiske datterselskapet. De foregående årene har selskapet konsentrert seg om å levere frekvensomformere til heiser og rulletrapper. I dag anerkjenner markedet kvaliteten på Fujis produkter, og de er blitt en av de ledende leverandørene av motorstyringer.

Fuji Europe har definert ulike markeder som muliggjør kvalitativ vekst. De har satt sine øyne på markeder hvor kunnskap og kvalitetsløsninger er viktige og nødvendige.  Disse inkluderer for eksempel HVAC og pumpeapplikasjoner.

FRENIC-ACE

FRENIC-ACE er en omformer som gir utmerket kostnadseffektivitet og opprettholder sin høye ytelse gjennom optimalt design. Med 200 programmeringslinjer tilgjengelige som standard, kan brukerne tilpasse omformerne fra enkle funksjoner til fullskalert programmering.

Noen fordeler FRENIC-ACE:

  • Tilpasset logikk (mini PLS, 200 trinn), overlegen fleksibilitet
  • 4 «rating nivåer» på omformerne fra
  • CAN Open kommunikasjon innebygd som standard
  • Bredt utvalg av funksjoner som standardfunksjon
  • 2 safety innganger og 1 safety utgang STO (kompatibel med EN / ISO13849-1, SIL3, Pl e, cat.3)
  • 10 års levetidsdesign
  • Multifunksjonspanel

FRENIC-Ace er en nestegenerasjons frekvensomformer, som kan brukes på ulike maskiner og enheter. FRENIC-Ace kan brukes i nesten alle typer applikasjoner, fra vifter og pumper, til spesialløsninger.

 

Catena telefon crop

Ny «Sound Powered» telefon

En av de enkleste og mest driftssikre telefonene som finnes på markedet

«Sound Powered» betyr at hele systemet drives av energien i tale, kombinert med manuelt generert oppkall. Ingen sentral, ingen strømforsyning, ikke noe nettverk og ingen konfigurasjon. Fungerer når alt annet er ute av drift.

les mer...
IMI trykkstøt VA_82730 crop

Forebygg trykkstøt med IMI Buschjost ventiler

Kan redusere trykkstøt med mer enn 80 prosent

Vanntrykkstøt, også kalt hydraulisk sjokk, skaper en plutselig trykkstigning i et rørsystem. Dette kan gjøre skade på pakninger, rør, fittings og øvrige komponenter på applikasjonen.

les mer...
Krohne Gruppebilde med EX ikon crop

Signalomformere fra KROHNE med nytt design og nye bruksområder

Alternativ for parametersetting og kalibrering direkte i Ex-områder

Signalomformerne IFC 100 og MAC 100 samt SMARTMAC 200 er nå tilgjengelig med hus i rustfritt stål. De er hovedsakelig rettet mot applikasjoner i næringsmiddelindustrien, men kan også brukes der høy korrosjonsbestandighet kreves, f.eks. i saltholdige omgivelser.

les mer...
Image converted using ifftoany

Eatons bryteranleggsfamilie Xiria oppgraderes

Designet med Eatons veldokumenterte vakuumbryter teknologi

Plassbehov minimeres, mens skalerbarheten styrkes. Nye tillegg til Xiria-produktfamilen har gjort det mulig å oppskalere bryteranlegget ved behov for flere bryteravganger, tidligere måtte hele anlegget erstattes.

les mer...