Elfa-Fluke-1630-crop

Testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble

Elfa Distrelec tar inn jordmotstandstangen Fluke 1630-2 FC

Kolbotn, 9. mai, 2017 – Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider sortimentet av strømtenger og tar inn Fluke 1630-2 FC. Med en spydløs jordsløyfe- og AC-lekkasjetang sørger jordtangen for rask og sikker innendørs/utendørs testing av jordmotstand og AC-lekkasjestrøm.

Fluke 1630-2 FC måler jordsløyfemotstander for flerjordede systemer ved hjelp av en dobbelttang-kjeve. Denne testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble fra parallelle jordinger og finne egnede steder for å plassere ekstra testespyd. Det betyr at man kan utføre jordtester på steder som tidligere var sett på som utfordrende: inne bygninger, på høyspentmaster, eller andre steder der man ikke kan nå ned i bakken.

Fluke 1630-2 FC kan registrere data med forhåndsinnstilte intervaller automatisk. Jordtangen kan lagre opptil 32 760 måleverdier i minnet med det valgte loggeintervallet.

Fluke 1630-2 FC støtter også Fluke Connect, et system som kobler tangen trådløst til egen app og programvare. Via Flukes skybaserte løsning kan du lagre målinger, bilder, og GPS-plasseringer fra din mobil eller nettbrett og dele dem med hele teamet.

Fluke 1630-2 FC er tilgjengelig i Distrelec sin nettbutikk.

JFK-PLC-crop

Kostnadseffektive PLS systemer

Automation Organizer kjøpes som en engangslisens

Fra den velrenommerte Japanske automasjonsprodusenten IDEC har vi gleden av å introdusere en rekke nye produkter innenfor kontroll og visualisering (HMI). Produktene fra Idec holder høy kvalitet og gir høy ytelse til en meget attraktiv pris.

les mer...
mworker-sensorer-fra-disrup

Mobile Worker tar Disruptive Technologies inn i bygg og anleggsbransjen

Selskapet unike sensorer kan plasseres hvor som helst

Mobile Worker signerte nylig en pilotprogram-avtale med Disruptive Technologies AS, teknologiselskapet i Bergen som med sine supereffektive sensorer skaper nye muligheter for mange næringer. Samarbeidet baner vei for digitalisering av bygg- og anleggsbransjen ved hjelp av tingenes internett (IoT).

les mer...
ABB-KNX-termostat-hånd-crop

Endelig kan en og samme KNX-termostat brukes til flere funksjoner

Kan styre både radiatorer, varmekabler, og vannbåren varme

Velg mellom ren termostat eller 2-veis bryter med termostat. Samme design som tidligere. Brukerne kan velge applikasjon, med eller uten bryterfunksjon

les mer...
Krohne-Mongstad-crop

Stor Mongstad kontrakt til KROHNE Norway AS, KROHNE Instrumentation

Målestasjonen på Mongstad oppgraderes i forbindelse med Johan Sverdrup

Det er med stor glede vi kan offentligjøre at vi har mottatt en stor kontrakt fra Aker Solutions AS avd. Bergen. Kontrakten gjelder 22 stk 12" fiscale Ultralyd mengde målere av typen Altosonic 5 inklusive oppstrøms rør, samt en lekkasje deteksjons måler i 30", også av typen Altosonic 5. 

les mer...