Elfa-Fluke-1630-crop

Testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble

Elfa Distrelec tar inn jordmotstandstangen Fluke 1630-2 FC

Kolbotn, 9. mai, 2017 – Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider sortimentet av strømtenger og tar inn Fluke 1630-2 FC. Med en spydløs jordsløyfe- og AC-lekkasjetang sørger jordtangen for rask og sikker innendørs/utendørs testing av jordmotstand og AC-lekkasjestrøm.

Fluke 1630-2 FC måler jordsløyfemotstander for flerjordede systemer ved hjelp av en dobbelttang-kjeve. Denne testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble fra parallelle jordinger og finne egnede steder for å plassere ekstra testespyd. Det betyr at man kan utføre jordtester på steder som tidligere var sett på som utfordrende: inne bygninger, på høyspentmaster, eller andre steder der man ikke kan nå ned i bakken.

Fluke 1630-2 FC kan registrere data med forhåndsinnstilte intervaller automatisk. Jordtangen kan lagre opptil 32 760 måleverdier i minnet med det valgte loggeintervallet.

Fluke 1630-2 FC støtter også Fluke Connect, et system som kobler tangen trådløst til egen app og programvare. Via Flukes skybaserte løsning kan du lagre målinger, bilder, og GPS-plasseringer fra din mobil eller nettbrett og dele dem med hele teamet.

Fluke 1630-2 FC er tilgjengelig i Distrelec sin nettbutikk.

Assembly_GOT_Ch9_2_JPEG

Nytt kjøleaggregat hos SKF forbedrer energieffektiviteten

Teknologien gir en behovsstyrt kjøling

SKF har testet det nye kjøleaggregat Blue e+ fra Rittal. Resultatet er imponerende. Energieffektiviteten økte med 76,5 prosent, i tråd med de høye forventningene. – Det er en betydelig reduksjon på en enkelt enhet, og de som har sett resultatene har vært positive.

les mer...
Phoenix-Wlan-crop

WLAN-løsning for maskinteknikk

Konseptet gir en rimelig og meget enkel WLAN-forbindelse

Den nye radiosignalmodulen WLAN 1100 fra Phoenix Contact forener tilgangspunkt og antenneteknikk i en og samme enhet. I motsetning til det klassiske konseptet installeres den ikke i automatikkskapet, men direkte på maskinen, mobile kjøretøyer eller automatikkskap på samme måte som en antenne.

les mer...
Omron-crop

OMRON lanserer nye programmerbare PMAC-kontrollerne

Tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser

PMAC-kontrollerne har flere akser med bevegelsesteknologi av høy kvalitet og ytelse. OMRON og OMRONs Delta Tau Data Systems, Inc. (heretter kalt "DT") har samarbeidet om å utvikle PMAC-kontrollerne med globalt ledende bevegelseskontrollteknologi fra DT.

les mer...
KrohneOPTIFLUX_4300C_crop

KROHNE leveranse til Trestakk modifikasjon på Åsgard A

Leveransen omfatter også et VA meter

Krohne er glade for å kunne motta ordre fra Aker Solution på mengdemålings utstyr til oppgradering av innløps separator A på Åsgard A. Ordren gjelder kjøp og salg måler for oljeutløpet samt for vannutløpet.

les mer...