Elfa-Fluke-1630-crop

Testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble

Elfa Distrelec tar inn jordmotstandstangen Fluke 1630-2 FC

Kolbotn, 9. mai, 2017 – Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider sortimentet av strømtenger og tar inn Fluke 1630-2 FC. Med en spydløs jordsløyfe- og AC-lekkasjetang sørger jordtangen for rask og sikker innendørs/utendørs testing av jordmotstand og AC-lekkasjestrøm.

Fluke 1630-2 FC måler jordsløyfemotstander for flerjordede systemer ved hjelp av en dobbelttang-kjeve. Denne testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble fra parallelle jordinger og finne egnede steder for å plassere ekstra testespyd. Det betyr at man kan utføre jordtester på steder som tidligere var sett på som utfordrende: inne bygninger, på høyspentmaster, eller andre steder der man ikke kan nå ned i bakken.

Fluke 1630-2 FC kan registrere data med forhåndsinnstilte intervaller automatisk. Jordtangen kan lagre opptil 32 760 måleverdier i minnet med det valgte loggeintervallet.

Fluke 1630-2 FC støtter også Fluke Connect, et system som kobler tangen trådløst til egen app og programvare. Via Flukes skybaserte løsning kan du lagre målinger, bilder, og GPS-plasseringer fra din mobil eller nettbrett og dele dem med hele teamet.

Fluke 1630-2 FC er tilgjengelig i Distrelec sin nettbutikk.

DNV Digital Twin 1 crop

Retningslinje for bekjempelse av cybertrusler i olje- og gassindustrien

Viktig for å redusere cyberrisiko og kostnader

Fordelene med digitalisering i olje- og gassektoren er omfattende, men medfører også sårbarheter for nye former for cyberangrep. Nesten 68 % av olje- og gasselskapene ble berørt av minst ett betydelig cyberangrep i 2016, og det antas at mange angrep ikke blir oppdaget eller offentliggjort.

les mer...
Mettler ACC crop

METTLER TOLEDO presenterer kalibrering på en ny måte

Kobler ytelsen til kundens vekt til de faktiske veietoleransene

Gir muligheter til innsparinger på materialer, avfall og ekstraarbeid. Tradisjonell kalibrering fokuserer, og med rette, på hvordan en veieenhet fungerer. Frem til i dag har imidlertid ikke enhetsytelsen vært knyttet til prosessen der veiingen spiller en rolle.

les mer...
2015. INDIA. AGRA. Agra ABB site, India.Foto: Gustav Mårtenss

ABB oppgraderer HVDC-link for Statkraft-selskap

Det oppgraderte MACH-kontrollsystemet fungerer som “hjernen” i HVDC-forbindelsen

ABB har vunnet en ordre fra Baltic Cable AB, et datterselskap av Statkraft, som er en av Europas ledende produsenter av fornybar kraft, for oppgradering av selskapets høyspent likestrøms (HVDC) kraftforbindelse. Den ligger i Østersjøen og forbinder kraftnettene i Tyskland og Sverige.

les mer...
WAGO 21-412-1 crop

Nye holdere for WAGO 221 koblingsklemme

WAGO presenterer nok et produkt til koblingsklemmene 221. Holdere med strekkavlaster til koblingsklemme serie 221.

les mer...