Image converted using ifftoany

Designet med Eatons veldokumenterte vakuumbryter teknologi

Eatons bryteranleggsfamilie Xiria oppgraderes

Plassbehov minimeres, mens skalerbarheten styrkes. Nye tillegg til Xiria-produktfamilen har gjort det mulig å oppskalere bryteranlegget ved behov for flere bryteravganger, tidligere måtte hele anlegget erstattes.
2017-11-20
Phoenix IOLink crop

Alle nødvendige innstillinger kan utføres sentralt.

Automatsikring med IO-Link-kommunikasjon

Stadig flere beskyttelses- og styreenheter organiseres i nettverk i dagens anlegg og maskiner. Driftstilstandene vises, visualiseres og fjernstyres. De elektroniske automatsikringene CBMC kan implementeres i den helhetlige prosesstyringen og overvåkingen via et integrert IO-Link-grensesnitt.
2017-11-16
ABB zero crop

En av verdens kraftigste elbilladere

Er ladekøangst en saga blott

ABB viser høyeffektlader og elektrisk energilagring på Zerokonferansen 2017. - Med fullading av batterier på elbilen i løpet av minutter kan både rekkevidde- og ladekøangst bli en saga blott, sier Steffen Waal, administrerende direktør i ABB.
2017-11-13
Eplan Smart Wiring EN crop

Programvaren er nå tilgjengelig på hele nitten språk

Teknisk all-rounder

Den nye Eplan Platform versjon 2.7 har vært tilgjengelig siden september. Nitten programvarespråk, flere detaljoppdateringer og toveisintegrasjon til andre systemer som TIA Portal fra Siemens og Melsoft IQ fra Mitsubish.
2017-10-31
SEW 5581_16_ECDriveS crop

Trommelmotoren er brukervennlighet og lett å tilpasse aktuelle applikasjoner

SEW-EURODRIVE nå også med trommelmotorer

ECDriveS® er en DC drift med 40 W kontinuerlig effekt opptil 100 W dynamisk effekt som er optimalisert for typiske effektområder for rulletransportører for lette logistikk applikasjoner.
2017-10-26
ABB sikkerhetsbryter 1420 crop

Forskriften krever at det skal være montert en sikkerhetsbryter

Sørg for en tryggere arbeidsplass med sikkerhetsbrytere fra ABB

ABB har i en årrekke solgt sikkerhetsbrytere gjennom merkenavnet Philip Hauge. Demas har tatt over merkenavnet og virksomheten i Bergen, men ABB fortsetter å selge de samme sikkerhetsbryterne som dere kjenner så godt til.
2017-10-25
Eaton UPSaaR translucent crop

Første av sitt slag for datasenternæringen

UPS-som-en-reserve for å støtte primærreserver i strømnettet

Strømstyringsselskapet Eaton har nylig lansert en servicetjeneste for datasentre som gjør det mulig for bedrifter å delta i frekvensregulering på nettnivå ved bruk av backup-strøm fra UPSer. Driftere kan kompenseres for umiddelbare justeringer av strømforbruket, noe som bidrar til å unngå strømbrudd...
2017-10-24
153342354

Porteføljen er nå komplett, og alle kan finne et skap som passer sitt behov

Ny skapserie fra Eaton skreddersydd for norske krav og behov

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk. Resultatet er en portefølje som er plasseffektiv, funksjonell og som dekker de aller fleste behov.
2017-10-11
ABB batterifabrikk crop

En fullt integrert robotiserings-, automatiserings- og elektrifiseringsløsning

ABB og Northvolt samarbeider om Europas største batterifabrikk

ABB og Northvolt har signert en intensjonsavtale om et omfattende leveranse- og teknologipartnerskap. Det inkluderer produkter og tjenester for Northvolts avanserte litium-ion-batterifabrikk og tett samarbeid for utvikling av batteriløsninger og forsknings- og utviklingsaktiviteter.
2017-10-03
ABB Group Headquarters, Zurich, Switzerland

ABB styrkersin nummer to posisjon innen elektrifisering globalt

ABB kjøper GE Industrial Solutions

ABB annonserer at de har oppkjøptGE Industrial Solutions, GEs globale elektrifiseringsvirksomhet. GE Industrial Solutions har gode kundeforhold i over 100 land og en etablert installert base med sterke røtter i Nord-Amerika, ABBs største marked. GE Industrial Solutions har rundt 13 500 ansatte over ...
2017-09-28
Powerboks crop

Systemet er egnet for modernisering av jernbane og industrielle applikasjoner

Raskere jernbanemodernisering

Powerbox, en av Europas største produsenter av kraftforsyninger, og en ledende drivkraft innen optimalisering av kraftløsninger for krevende anvendelser gjennom fire tiår, lanserer nå sin 2. generasjon Battery Backup Unit System (BBU-S)
2017-09-25