Avionr el crop

Vil også legge til rette for billigere flybilletter

Gjennomførte Norges første elektriske flygning

- Regjeringen har gitt Avinor i oppdrag å utvikle et program som skal legge til rette for introduksjon av elektriske fly i kommersiell luftfart. Det var en stor opplevelse å få bli med på denne flygningen og se at vi er i gang med utviklingen av framtidens luftfart, sier samferdselsminister Ketil So...
2018-06-19
Store Share View Navigator crop

Drar fordel av en sentral datakilde som gjør Eplan-data enkelt tilgjengelig

Ta Store Share View med til skyen

Det å bringe data til skyen og bruke dem til å aktivere samarbeidsscenarier er i våre dager obligatorisk snarere enn frivillig. Men mange selskaper spør etter riktig vei og riktig «dosering». Eplan vil hjelpe og har utviklet Store Share View.
2018-06-14
EATON_6-03-2016_11287N crop

Rett ut av boksen og inn i kontroll kabinettet

Eatons nye distribusjons system for starter kombinasjoner

En ny sikker og innovativ løsning for energi fordeling opp til 125A. MSFS (Motor Starter Feeder System) er en ny modulær løsning som enkelt kan integreres i dagens installasjoner. Pluggbar installasjon bidrar til enkel og rask montering.
2018-06-13
VEO-Bjerkreim crop

VEO signerer avtale for vindkraftprosjekt på 294 MW i Norge

VEO har inngått en kontrakt for alt elektrisk utstyr utenom turbinene for en vindpark i Rogaland i Norge. Bjerkreim-klyngen, med 70 vindturbiner og en installert kapasitet på 294 MW, skal levere strøm til det nordiske strømnettet.
2018-06-04
Danfoss nytt crop

Viset hvordan Danfoss påvirker folks daglige liv

Danfoss moderniserer

Etter et halvt år med renovering og oppgradering av lokalen til Danfoss i Skui ble det onsdag i forrige uke stor feiring for den norske Danfoss-organisasjonen. Kontorlokaler er blitt endret med nytt design for å gjenspeile merkevaren for Engineering Tomorrow.
2018-05-28
AMNYTT 3 crop

Gammel og ny kompetanse må utvikles samtidig.

AMNYTT 03 2018 er publisert

Nå er det nødvendig å tenke nytt. Digitalisering gir nye muligheter i hele verdikjeden, og på alle nivåer i bedriften. Alle eksperter og analytikere er samstemte i at det må utvikles nye forettiningsmodeller for å kunne utnytte mulighetene teknologien gir.
2018-05-22
Omron neste gen crop

Utviklet for å oppnå optimal og automatisk temperaturkontroll uten menneskelig

Neste generasjon av temperaturkontrollere i tavler

Etter lanseringen av E5_D-serien i april 2017 fortsetter Omron å utvide sin temperaturkontrollerportefølje med introduksjonen av den nye NX-TC-serien med kunstig intelligens (AI). Disse intelligente kontrollerne, som er utformet for bruk i flere sløyfer, gir enklere installasjon i tavler.
2018-05-04
Wago TOPJOB_S-KeyVisual crop

I kontrollskapet kan ledere nå enkelt kobles for hånd og fjernes uten verktøy

WAGO TOPJOB® S Rekkeklemme er nå tilgjengelig med hendel

WAGO introduserte hendelen i koblingsklemmene for installasjon for snart 15 år siden. De ble en umiddelbar suksess og da de nye og mindre klemmene kom var det mange elektrikere som var godt fornøyd med mindre klemmer og større tverrsnitt. Nå finnes de sågar for opptil 6mm².
2018-05-03
cof

Gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet

Oppretter lager for Siemens elektromotorer i Bergen

Siemens partner Rekvisitt forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet. I tilknytning til salgskontoret i Bergen oppretter de eget lager for Siemens elektromotorer opp til 200 kW. Dette gir raskere responstid og reduserer kostnader ved feil.
2018-05-02
Rittal at HMI crop

Møter behovet for skap for en stadig mer digitalisert verden

Premiere for nytt gulvskap fra Rittal på Hannovermessen

Rittal presenterer internasjonalt sitt nye gulvskap på Hannovermessen med premiere den 23. april. Det ligger fem års utviklingsarbeid bak lanseringen av skapet som erstatter det globalt ledende TS 8-systemet som er tilgjengelig i flere millioner utgaver over hele verden.
2018-04-26
Compact_ATS_Adjustable_21D_3pole

Sparer tid og resurser på sikker og kontinurerlig drift.

Få sikker og kontinuerlig drift av anlegget med Compact ATS

Compact ATS, fra ABB, er en helt ny serie motoriserte changeover-brytere med innebygget ATS (Automatic Transfer Switch) funksjon. ATS funksjonen veksler fra for eksempel nett til generator dersom nettet faller bort og veksler tilbake når nettet er tilbake.
2018-04-25