hydrolog crop

Sensoren kan anvendes i ett bredt spekter av væsker

Batteridrevet nivåmåling med GSM-modul

Nivåsensoren Hydrolog 3000, fra ACS-CONTROL SYSTEM, er en batteridrevet sensor for autonom måling av nivå og temperatur i væsker. Denne sensoren kan enkelt ettermonteres og kan leveres med GSM-modul integrert, på denne måten kan fjerntliggende applikasjoner overvåkes ved hjelp av mobilnettverket.

Typiske applikasjoner er overvåking av brønner, reservoarer, og åpent vann som innsjøer og elver.

Fordeler:

· Fleksibel nivåmåling med høy presisjon

· Integrert temperaturmåling

· Innebygd batteri

· Justerbar målingshastighet

· 128 kB Datalagring, opp til 216 000 målinger

· Innhenting av data via pc, håndholdt konfigureringsmodul eller fjerntilgang gjennom GSM-modul

 

Hydrolog sensoren har utmerkede egenskaper mot høye trykk, slagtrykk og høy motstandsevne mot kjemikalier og korrosjon, den er nærmest upåvirkelig med tanke på temperatursjokk.

Sensoren kan anvendes i ett bredt spekter av væsker som vann, kloakk, løsningsmidler, olje, slam, fett, rengjøringsmidler osv. Med Hydrolog sensoren kan nivå og temperatur i media logges med dato og tid uten å ha lokal strømforsyning tilgjengelig.
På grunn av sensorens fleksibilitet og konfigurasjonsmuligheter anvendes Hydrolog også i flom forebyggende applikasjoner.

Strømtilførsel til Hydrolog er realisert med ett innebygget litiumbatteri (utskiftbart eller loddet).
Batterilevetiden er på minst 2.000.000 målinger eller 10 år ved målinger hvert tredje minutt. Målesyklusen kan endres av brukeren og kan varieres fra 1 sekund til 1 måling per dag. Det er også mulig å endre målefrekvens ved alarm for å oppnå en høyere måle tetthet i tilfelle flom.

Via alarmstyring, er det mulig å konfigurere alarm for både vannivået og temperatur. I kombinasjon med GSM-modulen kan f.eks. en forestående flomhendelse varsles via SMS eller E-post. Opptil 8 telefonnummer kan lagres og varsles automatisk i tilfelle alarm og eventuelt når batterilevetiden nærmer seg slutt.
GSM-modul kan ettermonteres i enhver Hydrolog, dette for å kunne konfigurere og lese måledata uten å måtte gå til installasjonen.

Utfyllende informasjon finnes på; www.fgtech.no

Catena telefon crop

Ny «Sound Powered» telefon

En av de enkleste og mest driftssikre telefonene som finnes på markedet

«Sound Powered» betyr at hele systemet drives av energien i tale, kombinert med manuelt generert oppkall. Ingen sentral, ingen strømforsyning, ikke noe nettverk og ingen konfigurasjon. Fungerer når alt annet er ute av drift.

les mer...
IMI trykkstøt VA_82730 crop

Forebygg trykkstøt med IMI Buschjost ventiler

Kan redusere trykkstøt med mer enn 80 prosent

Vanntrykkstøt, også kalt hydraulisk sjokk, skaper en plutselig trykkstigning i et rørsystem. Dette kan gjøre skade på pakninger, rør, fittings og øvrige komponenter på applikasjonen.

les mer...
Krohne Gruppebilde med EX ikon crop

Signalomformere fra KROHNE med nytt design og nye bruksområder

Alternativ for parametersetting og kalibrering direkte i Ex-områder

Signalomformerne IFC 100 og MAC 100 samt SMARTMAC 200 er nå tilgjengelig med hus i rustfritt stål. De er hovedsakelig rettet mot applikasjoner i næringsmiddelindustrien, men kan også brukes der høy korrosjonsbestandighet kreves, f.eks. i saltholdige omgivelser.

les mer...
Image converted using ifftoany

Eatons bryteranleggsfamilie Xiria oppgraderes

Designet med Eatons veldokumenterte vakuumbryter teknologi

Plassbehov minimeres, mens skalerbarheten styrkes. Nye tillegg til Xiria-produktfamilen har gjort det mulig å oppskalere bryteranlegget ved behov for flere bryteravganger, tidligere måtte hele anlegget erstattes.

les mer...